Life

Ovi Jacobsen îl susține pe Theodor Andrei la Eurovision 2023 în ciuda valului de critici: „O chestiune de gust”

Ovi Jacobsen a comentat victoria lui Theodor Andrei la Selecția Națională a Eurovisionului, desfășurată pe 11 februarie 2023. Ce spune despre reprezentantul României?
13.02.2023 | 16:06
Ovi Jacobsen il sustine pe Theodor Andrei la Eurovision 2023 in ciuda valului de critici O chestiune de gust
Ovi Jacobsen a vorbit despre participarea lui Theodor Andrei la Eurovision 2023. Foto: Facebook/ Instagram
ADVERTISEMENT

Theodor Andrei este, oficial, reprezentantul României la Eurovision 2023 cu melodia „D.G.T.”! În mediul online au apărut tot felul de reacții, mai mult sau mai puțin avizate.

Ovi Jacobsen remarcă dezinvoltura lui Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023: „E sigur pe el pe scenă”

Cu toate că a fost cel mai votat concurent, publicul trimițându-l la Liverpool, în prima semifinală, care va avea loc pe 9 mai, în ciuda celor peste 5.000 de voturi primite la Selecția Națională din 11 februarie, Theodor s-a trezit cu foarte multe mesaje de hate.

ADVERTISEMENT

FANATIK a dorit să afle părerea unuia dintre cei mai buni reprezentanți din istoria prezenței noastre la Eurovision în legătură cu victoria lui Theodor Andrei. Ovi Jacobsen, cel care care a cântat din partea României de două ori cu Paula Seling, în 2010 și 2014, acum 13 ani ocupând locul trei cu piesa „Playing with fire”, a remarcat în primul rând dezinvoltura tânărului care i-a cucerit pe telespectatorii TVR.

„Am văzut piesa, el e dezinvolt. Am remarcat că e sigur pe el pe scenă. Piesa… știi cum e, e întotdeauna o chestiune de gust, de la ascultător la ascultător. Dacă el are încredere în ea, înseamnă că poate să facă o figură frumoasă acolo. Nu cunosc personajul, nu cunosc artistul, nu m-am intersectat cu el.

ADVERTISEMENT

În schimb, felicitări, îi urăm succes. Până la urmă, e reprezentantul României și trebuie să îi ținem pumnii. Să meargă tot așa, cu încredere și dezinvoltură pe scenă cum a făcut și în Selecția Națională”, a declarat Ovi Jacobsen pentru FANATIK.

Ovi susține, așadar, că mingea este acum în terenul lui Theodor Andrei, calificarea noastră în finala Eurovision de la Liverpool depinzând de siguranța cu care acesta va urca pe scenă, printre altele.

ADVERTISEMENT

Val de hate la adresa reprezentantului nostru ales, culmea, prin televot: „Jalnică melodie!”

Triumful lui Theodor de la Selecția Națională a fost urmat de un val de critici în special din partea celor care au susținut alte melodii în marea finală. Fanii Eurovision au comentat în fel și chip alegerea publicului. Mulți au scris în mediul online că anul acesta ar fi bine să stăm acasă decât să mergem cu o piesă precum cea interpretată de tânărul artist.

„Theodor nu se va califica în finala de la Liverpool. Mereu când am zis asta despre TVR, s-a adeverit, dar mereu! Piesa e prea nașpa, dpdv eurovisionistic! Nu înțelegi nimic din ea. Dicția oricum e rea și în română și în engleză. Dar nu asta contează, ci linia melodică…

ADVERTISEMENT

”Jalnică melodie”

E nasoală rău! Te doare capul. Nu alta!; Jalnică melodie! Chiar și eu îmi puneam întrebarea dacă melodia asta e de Eurovision!; Cea mai proastă piesă din istoria Eurovisionului!; Nici eu nu cred că ne calificăm cu piesa asta… Dar nici nu aș fi văzut altă piesă cu care să ne calificăm și să îmi pară rău că nu a câștigat aia, ca în alți ani. Pur și simplu a fost o selecție extrem de slabă”, sunt câteva din vociferările fanilor Eurovision, de pe unul din grupurile dedicate acestui concurs muzical-fenomen.

De când s-a aflat cine ne va reprezenta, ce-i drept, România pare să nu trezească mare sentimente nici la casele de pariuri. La ora actuală, țara noastră se află pe locul 36 din cele 37 de țări participante. Speranța moare ultima, căci surprizele pot apărea oricând!

ADVERTISEMENT