Sport

Ovidiu Burcă a debutat cu dreptul pe banca lui Dinamo! Victorie la limită în fața unei echipei din Liga 3. Cum s-au descurcat jucătorii aflați în probe. Video

Ovidiu Burcă (42 de ani) este noul antrenor al lui Dinamo. Fostul fundaș central a debutat cu dreptul pe banca tehnică. Roș-albii au câștigat amicalul cu CSO Plopeni, din Liga 3.
23.07.2022 | 16:30
Ovidiu Burca a debutat cu dreptul pe banca lui Dinamo Victorie la limita in fata unei echipei din Liga 3 Cum sau descurcat jucatorii aflati in probe Video
Valentin Lazăr, marcator al unui gol în victoria lui Dinamo cu CSO Plopeni, la debutul lui Ovidiu Burcă. FOTO: Facebook Dinamo București
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a început bine mandatul de antrenor la Dinamo. Cu noul tehnician pe bancă, „câinii roșii” s-au impus cu scorul de 2-1 în fața lui CSO Plopeni, o formație care evoluează în Liga 3.

Ovidiu Burcă, debut cu dreptul la Dinamo! A învins o echipă de Liga 3

Numirea lui Burcă în funcția de antrenor principal a fost de bun augur pentru dinamoviști. Divizionara secundă a câștigat primul ei meci amical din această vară. Valentin Lazăr, în minutul 4 și David Țone, în minutul 44 au marcat golurile care le-au adus „câinilor roșii” succesul cu CSO Plopeni.

ADVERTISEMENT

Primul „11” al lui Dinamo cu CSO Plopeni

  • Eșanu – Buleică, D. Țone, Dudea, Amzăr – I. Roșu, N. Roșu – Bordușanu, Bani, V. Lazăr – C. Țîră

Pe durata amicalului, Ovidiu Burcă i-a mai trimis în teren pe Fara, Moura, M. Dragomir, M. Zamfir, G. Crețu, Cr. Ionescu, Florescu, D. Dinu, Djegherif și Guillaume.

ADVERTISEMENT

Pentru echipa care a retrogradat în Liga 2 pentru prima dată în cei 74 de ani de istorie urmează al cincilea meci de verificare al verii, miercuri, 27 iulie, de la ora 10:00, cu cei de la Popești Leordeni.

În această pauză competițională, „câinii roșii” au bifat o victorie și trei eșecuri în meciurile amicale disputate până acum. Noua echipă a lui Burcă a pierdut cu Concordia Chiajna, scor 0-1, cu Unirea Slobozia, scor 0-5 și cu FCSB 2 Academica Clinceni, scor 1-3. Astfel, confruntarea cu CSO Plopeni, scor 2-1, reprezintă primul succes pentru Dinamo în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Burcă vrea să o ducă pe Dinamo în Liga 1

Ovidiu Burcă a fost prezentat în calitate de antrenor al lui Dinamo joi, 21 iulie, informația fiind anunțată în exclusivitate de FANATIK. Fostul stoper are obiective importante cu roș-albii, pe care vrea să îi readucă cât mai repede în SuperLiga.

„Și pentru mine este o onoare imensă și o mândrie să fiu antrenorul lui Dinamo, chiar dacă echipa nu e în cel mai bun moment. Cu atât mai mult, e o mândrie că s-a apelat la mine în acest moment dificil. Ce pot eu să le promit celor care au avut încredere în mine că vom face tot ce este posibil să readucem clubul unde îi este locul.

ADVERTISEMENT

Nu e ușor, dar sunt convins că atunci când muncești foarte eficient și pui foarte mult suflet, lucrurile nu au cum să meargă decât în direcția bună. Înțeleg responsabilitatea de pe umerii mei, dar mă simt pregătit și sunt ferm convins că vom duce Dinamo acolo unde îi este locul.

Numirea mea a depins oarecum de investirea lui Vlad Iacob ca administrator special, pe de o parte. Pe de altă parte, pentru că a trebuit să înțeleg foarte bine momentul în care se află Dinamo și cred că de asta a durat așa de mult”, a declarat Ovidiu Burcă, la conferința de prezentare.

ADVERTISEMENT