Sport

Ovidiu Burcă a răbufnit după o nouă înfrângere a lui Dinamo: „Poate că nu meritam mai mult”

Dinamo București a pierdut, în deplasare, scor 1-2 în fața Gloriei Buzău, în etapa a 7-a din Liga a 2-a Casa Pariurilor.
18.09.2022 | 18:46
Ovidiu Burca a rabufnit dupa o noua infrangere a lui Dinamo Poate ca nu meritam mai mult
Ovidiu Burcă a vorbit despre înfrângerea lui Dinamo contra celor de la Gloria Buzău. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo București continuă prestațiile modeste din Liga 2-a, iar „alb-roșii” au ajuns la 5 eșecuri în 7 partide. În ultima deplasare, dinamoviștii au pierdut cu 1-2 în fața echipei antrenate de Cristi Pustai, Gloria Buzău.

Ovidiu Burcă a analizat situația de la Dinamo: „Iar să zic că echipa arată bine?”

Ovidiu Burcă, antrenorul celor de la Dinamo București, a vorbit despre evoluțiile jucătorilor săi, iar tehnicianul venit în această vară pe banca „roș-albilor”, consideră că ultimul eșec din ligă a venit ca urmare a lipsei de inspirație în fața porții.

ADVERTISEMENT

„Au fost câteva momente psihologice. La ocaziile pe care le-am avut în prima repriză, puteam să facem 2-0 sau 3-0. Să ai atâtea ocazii, să ajungi acolo atât de ușor și să ratezi de maniera asta, poate că nu meritam mai mult. Din păcate, continuăm să pierdem puncte și asta e cel mai dureros pentru mine”, a mărturisit Ovidiu Burcă, după meciul de la Buzău.

„Să creezi ocazii cu atât de multă ușurință și să nu le fructifici… fotbalul te pedepsește. Ce ne lipsește? Puțină luciditate, puțină concentrare poate. În ultimii metri de teren, jucătorul trebuie să ia decizii, să fie lucid, stăpân pe el, asta lipsește. Ce să zic?”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă, despre situația de la club: „Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare”

Dinamo a ajuns la a 5-a înfrângere în diviza secundă și a căzut pe locul 16 în clasament. Astfel, situația din tabăra „câinilor” devine din ce în ce mai tensionată. Totuși, antrenorul desemnat de Vlad Iacob, administratorul special al clubului, îndeamnă la calm. Venirea lui Ovidiu Burcă pe banca lui Dinamo a fost transmisă, în exclusivitate, de FANATIK.

„E binevenită pauza, sper să mai reglăm și să mai schimbăm ceva, să venim cu ceva nou în metodele și mijloacele de pregătire și poate reușim, în primul rând, să înscriem și să nu luăm gol, pentru că, de fiecare dată, luăm un gol mai mult decât adversarul, asta e o altă problemă pe care trebuie să o rezolvăm. 

ADVERTISEMENT

După fiecare interviu am zis că facem o echipă competitivă. Ne batem de la egal la egal cu echipe care au bugete mari, au avut timp, au adus jucători și au un lot extraordinar. Trebuie să vedem și lucrurile astea și să avem răbdare. Din păcate, știți cum e la Dinamo, lumea nu are răbdare”, a mai spus Ovidiu Burcă, conform digisport.ro. 

Dinamo, mai aproape de retrogradare decât de play-off

Vlad Iacob, administratorul special al clubului, declara în vară că principalul obiectiv al lui Dinamo este calificarea în play-off-ul care duce spre promovarea în SuperLigă.

ADVERTISEMENT

Totuși, după înfrângerea dureroasă cu CSA Steaua București și eșecul cu Gloria Buzău, Dinamo a ajuns pe locul 16 din 20 de echipe în Liga a 2-a, cu doar 6 puncte adunate în 7 meciuri.

Astfel, „roș-albii” sunt mai aproape de retrogradarea în Liga a 3-a decât de o eventuală accedere în play-off-ul pentru promovare. Cu un golaveraj pe minus, 7 goluri marcate și 12 primite, pentru Dinamo urmează duelul cu Unirea Slobozia, de pe 1 octombrie, după pauza competițională cauzată de Liga Națiunilor.

  • 5 eșecuri în 7 partide are Dinamo în Liga a 2-a
  • 7-12 este golaverajul câinilor în divizia secundă

 

ADVERTISEMENT