Sport

Ovidiu Burcă are planuri mari înaintea returului cu FC Argeș: “Visul meu este să câştig campionatul cu Dinamo!”

Dinamo mai are de îndeplinit o formalitate pentru a sărbători promovarea în prima ligă. Ovidiu Burcă a declarat înainte de returul cu Argeş că vrea să câştige titlul cu "câinii".
02.06.2023 | 16:48
Ovidiu Burca are planuri mari inaintea returului cu FC Arges Visul meu este sa castig campionatul cu Dinamo
Ovidiu Burcă se bucură după o victorie pe Arena Naţională. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo a spulberat cu 6-1 FC Argeş în meciul tur din barajul pentru promovarea în SuperLiga. “Câinii” au de îndeplinit o simplă formalitate în returul de la Mioveni, iar apoi sunt gata să sărbătorească revenirea în elită. Meciul se joacă sâmbătă, de la ora 21:00.

Ovidiu Burcă are planuri mari înaintea returului cu FC Argeș: “Visul meu este să câştig campionatul cu Dinamo!”

Ovidiu Burcă are planuri mari cu Dinamo şi nu vrea ca singurul obiectiv realizat să fie promovarea în SuperLigă. Tehnicianul a declarat la conferinţa de presă premergătoare meciului că vrea să câştige titlul cu “câinii”:

ADVERTISEMENT

“Eu sunt un om statornic, care se atașează foarte mult. Nu mă văd în altă parte, am început aici un proiect frumos, în care cred cu toată ființa mea. Visul meu cu Dinamo este de a câștiga campionatul și de a juca în cupele europene.

La ce s-a întâmplat la acest club, erau mulți care nu vedeau o perspectivă. Clubul s-a chinuit mult în ultimii ani. Starea asta de negativitate poate fi înțeleasă, dar pe noi nu ne motivează să le dăm palme oamenilor, doar să le contrazicem anumite opinii”, a spus Burcă.

ADVERTISEMENT

“Deși toată lumea spune că soarta calificării este jucată, pentru noi mâine va fi un meci extrem de dificil”

Totuşi, antrenorul le-a transmis jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ şi în ciuda diferenţei mari de scor din tur, lucrurile nu sunt deocamdată rezolvate:

“Ne așteaptă un meci important. Deși toată lumea spune că soarta calificării este jucată, pentru noi mâine va fi un meci extrem de dificil tocmai din această pricină, că toată lumea se gândește că zarurile sunt deja aruncate.

ADVERTISEMENT

Întâlnim un adversar rănit în orgoliu, care dorește să arate mâine că fața lui nu este cea din meciul tur. Sunt convins că băieții sunt conștienți că am ajuns într-un moment pentru care am luptat foarte mult și mâine vor fi la potențialul lor maxim și să arătăm cea mai bună variantă a noastră.

“Am niște băieți care au înțeles de unde am pornit, suntem la un pas și ar fi mare păcat să ratăm acest moment”

Conștientizăm faptul că am ajuns într-un moment pentru care am luptat foarte mult, un moment extrem de important pentru viitorul acestui club.

ADVERTISEMENT

Nu a trebuit să discut foarte mult cu ei pentru că am niște băieți care au înțeles de unde am pornit, suntem la un pas și ar fi mare păcat să ratăm acest moment”, a spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT