Sport

Ovidiu Burcă, după Metaloglobus-Dinamo 1-2: „Nu mă pot bucura pe deplin”. Accidentare gravă pentru un titular al “câinilor”

Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo, a declarat la finalul meciului câștigat cu 2-1 în fața celor de la Metaloglobus că Antonio Bordușanu a ajuns la spital.
22.10.2022 | 20:50
Ovidiu Burca dupa MetaloglobusDinamo 12 Nu ma pot bucura pe deplin Accidentare grava pentru un titular al cainilor
ADVERTISEMENT

Dinamo a reușit o nouă victorie în Liga 2 Casa Pariurilor cu Metaglobus, însă Ovidiu Burcă e îngrijorat din cauza accidentărilor.

Ovidiu Burcă, bătăi de cap după Metaloglobus – Dinamo 1-2: „Am avut câteva accidentări pe final. Nu mă pot bucura pe deplin”

Ovidiu Burcă a fost dezamăgit că victoria cu Metaloglobus a fost plătită cu sânge și accidentări: „Am avut câteva accidentări pe final de meci. Nu mă pot bucura pe deplin pentru că Antonio Bordușanu e acum la spital. A ajuns la spital cu dureri la genunchi. Pe final aveam doi jucători care sângerau, doctorul nu știa cum să se împartă”.

ADVERTISEMENT

Bordușanu, marea speranță a lui Dinamo, a ieșit de pe teren în minutul 70 și conform gsp.ro ar fi susferit o ruptură de ligamente încrucișate la genunchi: „În privința lui Bordușanu nu știu exact, are o problemă la genunchi. Din această cauză nu sunt prea bucuros, nu știu ce este, sperăm să fie bine, e un tânăr de mare viitor și sper să fie alături de noi rapid”, a spus Ovidiu Burcă pentru sursa citată.

Chiar și în aceste condiții antrenorul „câinilor” visează la play-off: „Ne dorim să intrăm în cursa pentru play-off. Ușor, ușor ajungem acolo unde ne-am dorit. Echipa face progrese”.

ADVERTISEMENT

Dinamo, însângerată pe finalul meciului cu Metaglobus

Nu mai puțin de doi jucători ai lui Dinamo au terminat meciul bandajați la cap, iar Ovidiu Burcă a apreciat asta: „În primul rând, sunt mulțumit că am recăpătat acest spirit. Cap spart, sânge… Ăsta e spiritul care trebuie să existe la Dinamo. Toate echipele pe care le întâlnim își doresc foarte mult să ne învingă, toată lumea vrea să aibă momentul de glorie cu Dinamo”.

Burcă e de părere că adversarii își dau viața pe teren atunci când joacă împotriva lui Dinamo: „Toți vor să ne bată, să ne smulgă inimile din piept și să le pună, duminica, pe masă, și să le povestească nepoților cum a fost. Noi trebuie să avem o intensitate incredibilă ca să putem echilibra forțele. Sunt fericit că băieții au înțeles asta”, a declarat antrenorul lui Dinamo la finalul meciului cu Metaloglobus.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Ovidiu Burcă mai are un motiv de îngrijorare pe lângă accidentarea lui Antoniu Bordușanu. Deși a revenit la antrenamente după absență de opt luni, Marius Tomozei are în continuare dureri la genunchi și ar putea ajunge din nou pe masa de operație.

Vlad Iacob, administratorul special al lui Dinamo, mesaj pentru DDB: „Susținerea lor este în continuare esențială”

Vlad Iacob a ținut să transmită la finalul meciului cu Metaloglobus că Dinamo are nevoie de aportul fanilor-acționari din programul DDB, deoarece sunt ceva probleme cu plata salariilor: „Susținerea celor din DDB este în continuare esențială. Cred că jucătorii vor avea răbdare, sunt înțelegători și oricum nu există întârzieri mari, e vorba doar de câteva zile.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au răbdare, am încredere că fanii vor fi alături de noi, că sunt motivați și de felul în care arată echipa, de spiritul de sacrificiu arătat de jucători pe teren. Sper ca lucrurile să se rezolve cât mai curând. Cred că fanii vor reuși să strângă banii”.

Deși „alb-roșiii” sperau să joace pe stadionul „Arcul de Triumf”, Dinamo va continua să își dispute meciurile considerate pe teren propriu pe stadionul din Giurgiu, acolo unde este neînvinsă în campionat și în Cupa României.

ADVERTISEMENT