Carousel hot news

Ovidiu Burcă: “Într-o lună la Rapid am îmbătrânit cît într-un an”

Preşedintele clublui Rapid, Ovidiu Burcă, s-a arătat încîntat de debutul echipei în noul sezon de Liga a II-a, fiind încrezător că Alexa poate face lucurri frumoase la gruparea din Grant....
29.08.2015 | 15:02
Ovidiu Burcă:

Preşedintele clublui Rapid, Ovidiu Burcă, s-a arătat încîntat de debutul echipei în noul sezon de Liga a II-a, fiind încrezător că Alexa poate face lucurri frumoase la gruparea din Grant.

UNGARIA-ROM NIA. Raţ îi propune lui Iordănescu, tactica „Autobuzul” 

“Ne cerem scuze faţă de ce s-a întîmplat la începutul meciului cu suporterii care nu puteau să intre. Data viitoare nu se va mai avea loc aşa ceva. Sunt lucruri care nu ţin de organizarea noastră, colaborăm şi noi cu cineva.

STEAUA. Argăseală CONFIRMĂ FANATIK.RO! Fotbalist, dat afară!

După acest meci, senzaţia mea este că se pot face lucruri frumoase şi importante la Rapid. Am deja o lună aici şi am îmbătrînit un an. Eu îmi doresc linişte în jurul echipei” – a spus Ovidiu Burcă la Dolce Sport.

STEAUA. Hagi critică strategia lui Becali: „Cu ei nu poţi face performanţă”

Rapid, cu Dan Alexa antrenor, a debutat perfect în noul sezon al Ligii a II-a, învingînd-o cu 3-0 pe teren propriu pe CS Baloteşti. Au marcat Iulian Popa, în minutele 3 şi 42, si George Tudoran, în minutul 47.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri