Sport

Ovidiu Burcă, mulțumit după Viitorul Târgu Jiu – Dinamo 0-1: „O calificare muncită!”. Ce adversari își dorește în grupele Cupei României

Ovidiu Burcă a fost mulțumit la finalul meciului dintre Dinamo și Viitorul Târgu Jiu, scor 1-0, lăudându-și jucătorii pentru efortul depus.
29.09.2022 | 23:49
Ovidiu Burca multumit dupa Viitorul Targu Jiu  Dinamo 01 O calificare muncita Ce adversari isi doreste in grupele Cupei Romaniei
Ovidiu Burcă, mulțumit după Viitorul Târgu Jiu - Dinamo. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Antrenorul „câinilor” consideră că jucătorii săi s-au descurcat bine pe fază defensivă și speră ca echipa să crească mult mai mult.

Ovidiu Burcă, mulțumit după Viitorul Târgu Jiu – Dinamo

Ovidiu Burcă a fost mulțumit la finalul meciului dintre Viitorul Târgu Jiu și Dinamo, echipa sa calfiicându-se în grupele Cupei României: O calificare muncită, pentru că am întâlnit o echipă bună a Ligii 2, care ne-a învins în ultimul meci direct. Orice meci e foarte important, pentru că doar jucând la intensitatea asta putem crește.

ADVERTISEMENT

Am avut câteva ocazii să omorâm meciul, dar am suferit din nou la faza de finalizare. Una peste alta sunt mulțumit de jocul făcut.

Mă gândesc mereu să nu luăm gol. Astăzi ne-am apărat destul de bine, sunt mulțumit pentru că în ultimele minute de joc am înțeles că trebuie să facem presing sus”.

ADVERTISEMENT

„Le-am amintit de ultimul meci cu ei și i-am rugat să nu mai simțim acel sentiment de amărăciune. Sper să întâlnim echipe de prima ligă, sunt bucuros că ne putem 

Ne dorim nume sonore din prima ligă, vedem ce va fi. Cupa e un obiectiv important pentru noi, istoria clubului ne obligă. Dincolo de tradiție, echipa poate să crească din acest punct de vedere al meciurilor de cupă”, a mai spus Ovidiu Burcă.

ADVERTISEMENT

„Trebuie să ne obișnuim să jucăm din trei în trei zile!”

„Eu cred că trebuie să ne obișnuim să jucăm din trei în trei zile, doar așa pot crește jucătorii și echipele. Noi jucăm toate meciurile în deplasare momentan.

Am avut o perioadă complicată, am cerut răgaz să asimilăm niște idei tactice, să formăm o echipă în adevăratul sens al cuvântului.

ADVERTISEMENT

Avem nevoie de rezultate, avem nevoie de puncte și de implicarea maximă a jucătorilor. Cred că e momentul să facem și puncte și să câștigăm și meciul”, a continuat Ovidiu Burcă.

„Știți situația noastră, nu avem un teren al nostru, sper ca oamenii să vină alături de noi și la Giurgiu și să le oferim bucuria unei victorii.

Nu e confortabil să nu ai un teren al tău, dar asta este situația, ne dorim să mergem să jucăm pe Arcul de Triumf”, a mai spus antrenorul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT