Carousel hot news

Noul Rapid porneşte la drum: “Vrem să ajungem în Liga Campionilor”. Ce buget au giuleştenii

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat joi noua organigramă a clubului Rapid. Formaţia a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC...
11.08.2017 | 12:37
Noul Rapid porneşte la drum:

Primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache, a anunţat joi noua organigramă a clubului Rapid. Formaţia a obţinut dreptul de folosinţă a mărcii, culorilor şi siglei FC Rapid de la societatea SC FC Rapid SA, aflată în lichidare. Ovidiu Burcă, viitorul manager al clubului giuleştean, a vorbit despre obiectivele formaţiei.

Fostul fundaş central a declarat că Daniel Niculae şi Daniel Pancu vor evolua din nou în tricoul Rapidului. Ovidiu Burcă a precizat că obiectivul echipei este să ajungă în patru ani în Liga 1, ca mai apoi să obţină şi calificarea în cupele europene. Acesta a mai anuţat şi bugetul pe care se va baza echipa care va juca în al patrulea eşalon în sezonul 2017-18.

“Pancu şi Niculae vor juca, eu nu. Avem obiectiv promovarea consecutivă, în patru ani vrem să fim în Liga 1. Vrem să ne calificăm în Liga Campionilor, să jucăm în cupele europene. Vom avea buget de 350.000 de euro în liga în care vom juca, iar primarul Dan Tudorache ne-a asigurat de sprijinul său în următorii 3 ani. Vom juca pe Giuleşti până când stadionul va fi demolat”, a declarat Ovidiu Burcă pentru gsp.ro.

Rapid va juca în Liga 4 în sezonul 2017-18, anunţul fiind făcut de primarul Sectorului 1. “Am vorbit la AMFB, acum se fac toate procedurile, cu acte şi tot ce este nevoie. Vom juca în Liga a IV-a, la fel ca echipa celor de la Clubul Sportiv al Armatei”. Prezentarea oficială a noii organigrame a clubului se va face pe 21 august la sediul Primăriei Sectorului 1.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri