Sport

Ovidiu Burcă prefațează meciul Dinamo – Oțelul Galați: ”Băieții sunt pregătiți și motivați. Vom lupta pentru fiecare centimetru de teren”

Dinamo – Oțelul Galați este meciul care închide etapa a doua din Liga 2 Casa Pariurilor. Altădată campioane, cele două echipe se luptă în acest sezon pentru revenirea pe prima scenă a fotbalului intern.
15.08.2022 | 14:30
Ovidiu Burca prefateaza meciul Dinamo  Otelul Galati Baietii sunt pregatiti si motivati Vom lupta pentru fiecare centimetru de teren
Antrenorul Ovidiu Burcă are misiunea de a o readuce pe Dinamo în elita fotbalului românesc. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Dinamo și Oțelul au început poticnit noul sezon în Liga 2 Casa Pariurilor. Deși sunt neînvinse după etapa inaugurală, niciuna dintre echipe nu a avut un joc convingător în runda precedentă.

Ovidiu Burcă, mulțumit de cum s-au pregătit ”câinii” pentru duelul cu Oțelul

Dinamo a început primul sezon din istorie în eșalonul secund cu o victorie, neconvingătoare însă, 1-0 cu Progresul Spartac.  Nici Oțelul nu a fost mai inspirată în disputa cu Poli Iași 0-0.

ADVERTISEMENT

Antrenorul ”câinilor”, a cărui instalare pe banca tehnică a echipei din Ștefan cel Mare a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK, consideră că a fructificat la maximum timpul de pregătire a meciului cu Oțelul Galați și promite o evoluție superioară în duelul cu echipa de la malul Dunării.

”Am avut mai multe zile la dispoziție și pentru noi a contat foarte mult pentru că suntem în plin proces de pregătire, de formare a echipei, chiar dacă suntem în plin campionat și ne-au ajutat aceste zile în plus pe care le-am avut și cred că le-am fructificat la maximum.

ADVERTISEMENT

Îi simt pe băieți pregătiți și motivați. Sper să ne ridicăm la cerințele și la dorințele pe care fanii noștri le au de la noi – implicare totală, luptă pentru fiecare minge, pentru fiecare centimetru de teren”, a spus Ovidiu Bucă, în cadrul conferinței de presă de dinaintea meciului.

Forța fizică și experiența lui Dorinel Munteanu sunt atuurile Oțelului

Tehnicianul ”câinilor” a analizat jocul viitoarei adversare a echipei sale și a mărturisit că îl îngrijorează agresivitatea pe care omologul lui de pe banca Oțelului, Dorinel Munteanu, îl imprimă dunărenilor. Burcă a rememorat și duelurile de altă dată dintre Dinamo și Oțelul, din SuperLigă, pe vremea când era încă jucător activ.

ADVERTISEMENT

”Dinamo Oțelul este deja un clasic al fotbalului românesc. Din păcate se întâmplă la liga a doua, dar cred că știți cu toții ce meciuri încrâncenate au avut loc de-a lungul anilor.

Oțelul Galați este o echipă antrenată de un tehnician  foarte bun, cred că este unul dintre cei mai titrați antrenori la nivelul ligii a doua, cu campionat câștigat, deci din punctul acesta de vedere vom avea un meci foarte dificil.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu este un antrenor care imprimă o agresivitate foarte mare echipei, are jucători cu mare robustețe fizică și din punctul acesta de vedere va trebui să ne ridicăm cel puțin la nivelul lor, din punct de vedere al intensității fizice”, a adăugat Burcă.

Meciul Dinamo – Oțelul Galați din etapa a doua din Liga 2 Casa Pariurilor se joacă marți, de la ora 18:00, pe stadionul din Clinceni.

ADVERTISEMENT