Sport

Ovidiu Burcă, prima reacție după ce i s-a cerut demisia de la Dinamo: ”Știam că răbdarea suporterilor este limitată”

Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii nu au mai rezistat și i-au cerut demisia antrenorului Ovidiu Burcă.
27.08.2022 | 19:03
Ovidiu Burca prima reactie dupa ce i sa cerut demisia de la Dinamo Stiam ca rabdarea suporterilor este limitata
Dinamo a ajuns la a treia înfrângere consecutivă în Liga 2 Casa Pariurilor, iar fanii nu au mai rezistat și i-au cerut demisia antrenorului Ovidiu Burcă. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

”Câinii” au pierdut meciul disputat la Clinceni cu Unirea Dej, scor 2-3, din etapa a 4-a din eșalonul secund, și au ajuns pe locul 17 în clasament.

Cum a comentat Ovidiu Burcă o eventuală demisie de la Dinamo

Nemulțumiți de prestația favoriților, suporterii i-au certat după meci pe jucători și i-au cerut demisia lui Ovidiu Burcă, în ciuda faptului că tehnicianul a venit la echipă abia în această vară și a preluat o formație aflată într-o mare degringoladă.

ADVERTISEMENT

Deși afectat de rezultatele echipei sale în acest start de sezon, tehnicianul a dezvăluit că se aștepta să se ajungă la o astfel de situație, însă a ținut să precizeze că nu se dă bătut și va continua să încerce să redreseze situația.

”Am pierdut un moment important. Știam că răbdarea suporterilor este limitată. Și mie, unul, îmi este foarte greu. Am văzut jucători care au anumită experiență și le e teamă. Știam că este aproape misiune imposibilă. Nu lăsăm brațele jos”, a declarat Burcă.

ADVERTISEMENT

Vlad Iacob, amenințări pentru jucători

Administratorul special al lui Dinamo, Vlad Iacob, este conștient de situația dificilă prin care trece formația, însă le-a cerut fanilor să mai aibă răbdare. În plus, el nu a evitat să-i critice pe fotbaliști, în special pe cei cu experiență.

”E tensiune foarte mare, îi înțeleg pe fani, încă o dată o să îi rog să aibă puțină răbdare. Atât eu cât și Ovidiu am venit în cel mai dificil moment din istoria lui Dinamo și am venit ca să construim.

ADVERTISEMENT

Cred că au marcat 3 goluri din aproximativ două ocazii. Spiritul lui Dinamo lipsește și, din păcate, lipsește la unii jucători care sunt aici de mai mult timp. Dacă sunt jucători care nu înțeleg ce înseamnă Dinamo, vor pleca”, a spus Iacob.

Salariu uriaș pentru portarul titular de la Dinamo

În partida cu Unirea Dej, în poarta lui Dinamo a debutat portarul Filip Dujmovic, adus în această săptămână la echipă. FANATIK a aflat că bosniacul are un salariu de 4.000 de euro, față de cei 800 de lei pe care îi câștigă Denis Oncescu, rezerva sa.

ADVERTISEMENT

Cea mai mare problemă de la club este însă lipsa unui investitor. Fanii din programul DDB ţin echipa pe linia de plutire, însă pentru a susţine salarii de 3-4000 de euro la nivelul ligii secunde, este nevoie de o infuzie de capital.

ADVERTISEMENT