Sport

Ovidiu Burcă știe de ce Dinamo va promova în SuperLiga în acest sezon: „Am foarte multe semne care mă conduc la ideea asta”

Ovidiu Burcă (43 de ani) a vorbit despre șansele de promovare a lui Dinamo în acest sezon și are un mesaj clar pentru jucători.
02.04.2023 | 08:08
Ovidiu Burca stie de ce Dinamo va promova in SuperLiga in acest sezon Am foarte multe semne care ma conduc la ideea asta
Ovidiu Burcă a dus-o pe Dinamo pe locul 4 în Liga 2 Casa Pariurilor. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă a dus-o pe Dinamo în play-off, iar „câinii” au șanse reale de promovare în acest sezon din Liga 2 Casa Pariurilor. Antrenorul a vorbit despre această posibilitate și a dezvăluit cum îi motivează pe jucători.

Ovidiu Burcă îi liniștește pe suporterii lui Dinamo: „Niciodată nu m-am gândit să plec”

Antrenorul lui Dinamo anunță că vrea să rămână pe termen lung în Ștefan cel Mare: „Niciodată nu m-am gândit să plec de la Dinamo și întotdeauna am fost foarte liniștit”.

ADVERTISEMENT

Lui Ovidiu Burcă i s-a luat o piatră de pe inimă după ultimul meci din sezon regulat și o mare parte din presiunea care era pe umerii săi: „Deși se terminase meciul cu Poli Timișoara, aveam o liniște și nu știam de ce! Dacă luăm în calcul absolut tot, cel mai greu lucru de realizat a fost să intrăm în play-off”.

Burcă e extrem de optimist și dinamoviștii îi împărtășec punctul de vedere: „A fost un sentiment de împlinire! Știam că este un obiectiv esențial pentru viitorul nostru. Nimic nu este întâmplător și am foarte multe semne care mă conduc la ideea că vom promova anul acesta. Eu am convingerea asta și încerc să le-o transmit și băieților mei”, a mai spus dinamovistul, conform prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Burcă nu se lasă doborât după semieșecul cu FC Buzău: „Orice punct este câștigat”

Dinamo a început play-off-ul cu un egal pe teren propriu cu FC Buzău și e pe locul patru cu 32 de puncte, la 9 puncte distanță de locurile care asigură direct promovarea.

Ovidiu Burcă îndeamnă însă pe toată lumea la calm: „Deși lucrurile nu mergeau la început așa cum ne doream, aveam liniștea că putem realiza această promovare. Lucrurile sunt puțin mai așezate, chiar dacă am luat doar un punct cu Buzău. În play-off, orice punct este câștigat”.

ADVERTISEMENT

Dinamo joacă „acasă” la Dej. 4.000 de suporteri „alb-roșii” fac deplasarea

Dinamo a avut parte de un suport fantastic din partea fanilor, atât de pe teren propriu, cât și în meciurile din deplasare. Dacă la Sibiu au fost prezenți peste 4.000 de „câini”, același lucru se va întâmpla și la Dej, la meciul cu Unirea.

Dinamo a primit jumătate din bilete, iar toate tichetele au fost deja epuizate. Ba, mai mult, „alb-roșiii” vor avea parte de susținere extraordinară și la partida din Ghencea cu Steaua, unde Dinamo a primit nu mai puțin de 5.000 de bilete.

ADVERTISEMENT

În acest moment, în condițiile în care CSA Steaua București nu are dreptul să promoveze, Dinamo ar încheia pe locul al treilea și poate susține un baraj de promovare pentru accederea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT