Fotbal intern

Ovidiu Hațegan a intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali: „Dau și 150 de mii de euro, numai să implementăm VAR odată”

01.03.2021 | 08:34
Ovidiu Hategan a intrat pe lista neagra a lui Gigi Becali Dau si 150 de mii de euro numai sa implementam VAR odata
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan este ultimul arbitru intrat pe lista neagră a lui Gigi Becali, care e dispus să plătească oricât pentru implementarea VAR în România. După ce a declarat că FCSB va cere recuzarea lui Istvan Kovacs și a lui Cătălin Popa, finanțatorul roș-albaștrilor l-a criticat și pe centralul arădean.

Hațegan a arbitrat meciul dintre FC Botoșani și FCSB, din etapa cu numărul 25, câștigată de roș-albaștrii cu scorul de 2-0. În ciuda victoriei, Becali a fost nemulțumit de prestația celui mai bine cotat român purtător de ecuson FIFA.

ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus la Botoșani prim reușitele lui Florin Tănase și Darius Olaru, dar a solicitat și două lovituri de pedeapsă.

Gigi Becali îl critică dur pe Ovidiu Hațegan: „Am avut două lovituri de la 11 metri!”

Deciziile pe care Ovidiu Hațegan le-a luat în FC Botoșani – FCSB 0-2 l-au nemulțumit în totalitate pe Gigi Becali. A fost pentru a cincea oară când „fluierașul” arădean conduce un meci al roș-albaștrilor în acest sezon. Cu Hațegan la centru, liderul s-a impus de patru ori în Liga 1 și a fost eliminată de Dinamo din Cupa României.

ADVERTISEMENT

„Am avut două faze astăzi. Am avut faza când a dat fault în atac la Miron. A dat fault în atac la mișto, șmecherește. A dat în mână, am avut 11 metri acolo. Avem de două ori 11 metri. Îl ia pe Miron în brațe și Miron se debarasează de adversar doar. Bine, încearcă ei șmecherii, dar degeaba încearcă.

Dacă vrea Domnul, dăm alt gol. Cred că e dată o direcție, din discuții. Dacă trei meciuri la rând ai 11 metri pe care nu le primești, în schimb se dă pentru adversar 11 metri, ce să mai zici? Nu vorbim despre ce a fost altă dată. Am văzut în seara asta că Șeroni bagă mingea în mână și nu s-a văzut, la fel și Camora”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Becal cere VAR în Liga 1: „Dau și 150 de mii de euro!”

Finanțatorul lui FCSB e în asentiment cu Mihai Rotaru, omologul său de la U Craiova. Ambii își doresc cât mai rapid introducerea sistemului de arbitraj video în Liga 1.

„Eu dau și 150.000 de euro, numai să implementăm VAR odată! Eu am spus din principiu că FRF trebuie să dea banii, dar dacă vor să dăm noi, dăm! Dacă ei spun așa, nu ei dictează? Facem ce spun ei! Eu propun și le spun așa: dați ce vor și hai să punem VAR-ul odată și gata!

ADVERTISEMENT

Argăseală va avea mandat de la mine: oricâți bani trebuie să plătim noi, dăm și gata! Dacă avem VAR, nu își mai permite Hațegan să facă ce a făcut aici! Să spună Crăciunescu ce a fost! 

Mă mai supăr câteodată și îmi dau drumul și vorbesc. Dar tot ce vrea FRF eu fac, că mi-e frică de ei. Suntem obligați să facem și o să facem! Te obligă că votează în Comitetul Executiv și gata, tot faci ca ei”, a adăugat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 3,20 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT