Sport

Ovidiu Hațegan a revenit în fotbal. Imagini emoționante cu arbitrul la finala Supercupei României. Nu și-a stăpânit lacrimile

La sfârșitul lunii martie a suferit un infarct și cariera i-a fost pusă în pericol. Arbitrul Ovidiu Hațegan a revenit în fotbal la finala Supercupei României.
10.07.2022 | 00:12
Ovidiu Hategan a revenit in fotbal Imagini emotionante cu arbitrul la finala Supercupei Romaniei Nu sia stapanit lacrimile
Ovidiu Hațegan a oficiat primul meci după infarctul suferit la sfârșitul lunii martie. Sursa foto: captură video Orange Sport
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan a revenit în calitate oficială la un meci de fotbal la trei luni și jumătate distanță de la infarctul suferit în primăvară, care i-a pus în pericol cariera.

Ovidiu Hațegan, prima delegare după infarct

Supercupa României a fost primul meci oficial din întrecerile interne de fotbal în care s-a folosit tehnologia VAR. Cu acest prilej și-a făcut reintrarea în fotbal și arbitrul Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT

Arădeanul a suferit un infarct la sfârșitul lunii martie și cariera i-a fost pusă în pericol. Era cel mai cotat arbitru român în acel moment. După o perioadă cumplită de recuperare, Hațegan a fost din nou delegat la o partidă de fotbal.

Alături de Istvan Kovacs și Ovidiu Artene a făcut parte din staff-ul echipei VAR la disputa cu primul trofeu al sezonului pe masă, dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

La finalul partidei Ovidiu Hațegan a fost ovaționat de publicul de pe Stadionul Francisc von Neuman din Arad, orașul natal al arbitrului, care nu și-a putut stăpâni emoțiile și a plâns în momentul în care a fost premiat de FRF.

Ovidiu Hațegan a revenit din infern

La sfârșitul lunii martie Ovidiu Hațegan era preluat în regim de urgență de un echipaj medical după ce a acuzat dureri puternice în piept.

ADVERTISEMENT

Transportat la Spitalul din Arad, acesta a fost transferat la Timișoara, unde a fost și operat, după ce doctorii au constatat că arbitrul suferise un infarct. Arbitrului i s-a montat un stent.

Vestea a căzut ca un trăsnet peste fotbalul românesc. În acel moment Ovidiu Hațegan era cel mai bine cotat arbitru din țara noastră și era delegat constant la meciuri din competițiile continentale intercluburi.

ADVERTISEMENT

Deși nu este încă recuperat 100%, arbitrul a mărturisit recent că nu exclude o revenire pe teren în calitate de central.

42 de ani va împlini săptămâna viitoare Ovidiu Hațegan care este de profesie medic

ADVERTISEMENT