News

Ovidiu Hațegan arbitrează CFR Cluj – U Craiova! Bilanțul care dă speranțe FCSB

12.05.2019 | 13:43
Ovidiu Hategan arbitreaza CFR Cluj  U Craiova Bilantul care da sperante FCSB

Ovidiu Hațegan a fost delegat de CCA să arbitreze meciul dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova, azi, de la ora 21.00, pe stadionul Dr. Constantin Rădulescu, iar decizia luată de Comisia Centrală a Arbitrilor de a-l trimite pe centralul din Arad la partida din Gruia îi face pe oficialii de la FCSB să prindă încredere.

Ovidiu Hațegan arbitrează CFR Cluj – U Craiova

CCA a decis ca Ovidiu Hațegan (Arad) să fie centralul partidei dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova din etapa a 9-a a play-off-ului Ligii 1 Betano, una foarte importantă pentru formația din Gruia, dar și pentru FCSB. Ardelenii au nevoie de un punct în acceastă seară pentru a câștiga titlul cu o etapă înainte de finalul sezonului, iar FCSB speră ca U Craiova să îi încurce pe elevii lui Dan Petrescu, iar meciul decisiv să aibă loc pe Arena Națională în ultima rundă din play-off.

Ovidiu Hațegan nu le-a purtat noroc ardelenilor în sezonul 2018 – 2019. Arbitrul originar din Arad a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor din cadrul FRF (Federației Române de Fotbal) la trei meciuri ale CFR-ului din sezonul 2018 – 2019, iar bilanțul le dă speranțe roș-albaștrilor înaintea duelului dintre clujeni și Universitatea Craiova.

Nicușor Bancu și Mario Camora se salută sub privirile lui Ovidiu Hațegan. Sursă foto: sportpictures.eu
Nicușor Bancu și Mario Camora se salută sub privirile lui Ovidiu Hațegan. Sursă foto: sportpictures.eu

Bilanț negativ pentru CFR Cluj cu Ovidiu Hațegan la centru în 2018 – 2019

CFR Cluj a fost învinsă de două ori cu Ovidiu Hațegan la centru în sezonului 2018 – 2019, iar o singură dată a câștigat. Gruparea pregătită de Dan Petrescu a pierdut pe terenul lui U Craiova, scor 2-0, pe 10 februarie 2019, a fost învinsă în Gruia de FC Viitorul Constanța, scor 1-2, iar singura victorie cu Ovidiu Hațean la centru a avut loc pe 6 octombrie 2018, cu Astra Giurgiu, scor 1-2, pe stadionul Marin Anastasovici.

  • 10 februarie 2019 – U Craiova – CFR Cluj, scor 2-0. VIDEO
  • 6 octombrie 2018 – Astra Giurgiu – CFR Cluj, scor 1-2. VIDEO
  • 2 septembrie 2018 – CFR Cluj – FC Viitorul Constanța, scor 1-2. VIDEO

Ovidiu Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre (Satu Mare) și Sebastian Gheorghe (Suceava), iar arbitru de rezervă ales de CCA este Marian Barbu (Făgăraș – Brașov). Observatorul partidei dintre CFR Cluj și Universitatea Criaova este Zoltan Szekely (Baia Mare – Maramureș).

Ovidiu Hațegan în meciul dintre U Craiova și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Hațegan în meciul dintre U Craiova și CFR Cluj. Sursă foto: sportpictures.eu

Gigi Becali l-a desființat pe Ovidiu Hațegan după un meci CFR Cluj – FCSB 1-1

Gigi Becali, patronul FCSB-ului, a sărit la gâtul lui Ovidiu Hațegan după un meci terminat la egalitate cu CFR Cluj, scor 1-1, în etapa a 2-a din play-off-ul sezonului 2017 – 2018. Latifundiarul din Pipera nu a avut milă de centralul din Satu Mare și a lăsat să se înțeleagă că are legături ciudate cu formația din Gruia.

“E rezultat bun pentru noi, că e egal cu gol marcat. Dar nu e bine pentru fotbalul românesc. Normal că mă refer la penalty și la roșul aiurea de la Pintilii. Al doilea galben de la Peteleu a fost, pentru că i-a băgat piciorul în piept lui Man. Apoi el a zis: “Stai, eu sunt prietenul vostru. Dau afară și unul de la ei!” Părerea mea e că Hațegan a făcut special. Se știu legăturile lor de pe vremuri. Păi abia aștepta să dea 11 metri. Nu sunt greșeli. Cum să faci asemenea greșeli? De ce să îți bați joc de oameni și să dai 11 metri așa? Nu îți e frică că te vede Dumnezeu pentru asemenea nenorocire? De aia nu vrea CFR arbitri străini. Pentru că ei au avut prietenii la cataramă cu câțiva arbitri”, spunea Gigi Becali pe 18 martie 2018.

  • CFR Cluj – FCSB, azi, ora 21.00, în etapa a 9-a din play-off-ul Ligii 1 Betano, sezonul 2018 – 2019. Meciul este transmis de Telekom Sport, Look TV și Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe FANATIK.