Fotbal international

Ovidiu Hațegan arbitrează Real Madrid în Champions League

01.10.2018 | 11:20
Ovidiu Hategan arbitreaza Real Madrid in Champions League
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan arbitrează echipa Real Madrid în etapa a doua a fazei grupelor din Champions League. Conform Telekom Sport, ”centralul” din Arad va conduce întâlnirea pe care ”galacticii” o vor disputa marți, de la ora 22:00, în deplasare, cu formația rusă ȚSKA Moscova.

Arbitrul din România nu a mai condus niciodată un meci al câștigătoarei ediției precedente din Champions League, dar a fost rezervă la Supercupa Europei în care formația Real Madrid a fost învinsă de rivala Atletico Madrid, cu scorul de 4-2 după prelungiri.

ADVERTISEMENT

ȚSKA Moscova – Real Madrid, al doilea meci pentru Ovidiu Hațegan în actualul sezon de Champions League

În schimb, pe vicecampioana Rusiei a mai arbitrat-o în două rânduri, dar de fiecare dată ȚSKA Moscova a fost învinsă. Prima dată a fost în play-off-ul Europea League din sezonul 2012-2013, când rușii au fost învinși acasă de AIK Solna, scor 0-2, iar în sezonul viitor au pierdut tot acasă, în faza grupelor Champions League, 1-2 cu Manchester City.

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost delegat la meciul ȚSKA Moscova - Real Madrid din Champions League
Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost delegat la meciul ȚSKA Moscova – Real Madrid din Champions League

Pentru Ovidiu Hațegan, meciul ȚSKA Moscova – Real Madrid este al doilea la care a fost delegat în actuala ediție de Champions League. El a mai arbitrat partida Beșiktaș Istanbul – Partizan Belgrad 3-0 din play-off-ul competiției. În sezonul trecut, ”centralul” a condus cinci meciuri în Champions League, unul în play-off, trei în faza grupelor şi unul în optimile de finală.

ADVERTISEMENT

Partida ȚSKA Moscova – Real Madrid, din etapa a doua a Grupei G din Champions League, se va disputa marți, de la ora 22:00, pe stadionul Lujniki din capitala Rusiei. În prima etapă, ”galacaticii” au învins AS Roma cu scorul de 3-0, în timp ce ȚSK Moscova a remizat în deplasare cu Viktoria Plzen, scor 2-2, după ce campioana Cehiei a condus la pauză cu 2-0.

Pentru întâlnirea de la Moscova, tehnicianul Julen Lopetegui nu-i va avea la dispoziție pe mai vechii indisponibili Isco și Marcelo, dar nici pe galezul Gareth Bale, care a ieșit accidentat din derby-ul cu Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT