Fotbal international

Ovidiu Hațegan, delegat la Barcelona – Inter Milano! E a doua apariție pe Camp Nou

24.10.2018 | 18:23
Ovidiu Hategan delegat la Barcelona  Inter Milano E a doua aparitie pe Camp Nou

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost delegat de UEFA la Barcelona – Inter Milano, cel mai important meci din etapa a treia a grupelor Champions League. ”Centralul” din Arad, în vârstă de 38 de ani, se află la a treia partidă în care îi va arbitra pe catalani și la a doua prezență pe Camp Nou.

Ovidiu Hațegan a mai arbitrat-o pe Barcelona la meciurile din grupele Champions League cu Celtic Glasgow, scor 7-0 pe Camp Nou la 13 septembrie 2016, și cu Sporting Lisabona, scor 1-0 în deplasare la 27 septembrie 2017. În schimb, cel mai bine cotat arbitru român îi va conduce în premieră pe italienii de la Internazionale Milano.

Ovidiu Hațegan îi arată cartonașul galben portarului Marc Andre ter Stegen la meciul Barcelona - Celtic Glasgow 7-0
Ovidiu Hațegan îi arată cartonașul galben portarului Marc Andre ter Stegen la meciul Barcelona – Celtic Glasgow 7-0

Barcelona – Inter Milano, al doilea meci din acest sezon de Champions League la care este delegat Ovidiu Hațegan

Înainte de a fi delegat la partida Barcelona – Inter Milano, Ovidiu Hațegan a mai condus un meci în actual sezon de Champions League. Arădeanul s-a aflat la centru în partida pe care campioana Europei, Real Madrid, a pierdut-o cu ȚSKA Moscova în deplasare. Hațegan a fost acuzat de fanii rușii după acea întâlnire, aceștia acuzându-l că l-a eliminat prera ușor pe portarul Igor Akinfeev.

În acest sezon, Ovidiu Hațegan a mai arbitrat partida Beșiktaș Istanbul – Partizan Belgrad 3-0, din play-off-ul Europa League. În sezonul precedent, arădeanul a condus cinci meciuri în Champions League, unul în play-off, trei în faza grupelor și unul în optimi de finală, în timp ce în Europa League a fost desemnat la o întâlnire din optimi și la una din sferturile de finală.

Partida FC Barcelona – Internazionale Milano se va disputa miercuri de la ora 22:00, în etapa a treia din Champions League. Ambele formații și-au câștigat primele două întâlniri din Grupa B, cu formațiile PSV Eindhoven și Tottenham Hotspur, și conduc în clasament cu câte șase puncte.