Sport

Ovidiu Hațegan, delegat la U Cluj – FCSB! Arbitrul din camera VAR și-a anunțat candidatura la primărie în urmă cu o zi

Ovidiu Hațegan a fost delegat de Comisia Centrală a Arbitrilor (CCA) la U Cluj - FCSB. Arbitrul din camera VAR candidează la alegerile locale din acest an.
18.02.2024 | 16:15
Ovidiu Hategan delegat la U Cluj  FCSB Arbitrul din camera VAR sia anuntat candidatura la primarie in urma cu o zi
Ovidiu Hațegan va arbitra duelul dintre U Cluj și FCSB din SuperLiga. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan este alesul CCA pentru a conduce meciul U Cluj – FCSB, luni, 19 februarie, ora 20:30, în etapa a 26-a din SuperLiga. În camera VAR, Kyros Vassaras l-a delegat pe Iulian Călin. Arbitrul argeșean și-a anunțat în urmă cu o zi candidatura pentru postul de primar al orașului Ștefănești.

Ovidiu Hațegan, delegat la U Cluj – FCSB!

Ovidiu Hațegan o va arbitra în premieră pe FCSB în SuperLiga de la revenire. În vârstă de 43 de ani, Ovidiu Hațegan a suferit un infarct miocardic în martie 2022 și a revenit în arbitraj în vara anului trecut.

ADVERTISEMENT

„Centralul” arădean a mai arbitrat-o pe FCSB în actuala stagiune în meciul cu FC U Craiova din Cupa României. Echipa lui Gigi Becali a pierdut cu 0-2 și a fost eliminată încă din faza grupelor. Hațegan va fi ajutat de la linii de asistenții Sebastian Gheorghe și George Florin Neacșu.

Arbitru de rezervă a fost ales Mircea Ardelean. În camera VAR au fost delegați Iulian Călin (Ștefănești) și asistentul Ferencz Tunyogi (Zalău). Observatorul de arbitri este Marcel Savaniu din Satu Mare.

ADVERTISEMENT

Iulian Călin, arbitrul din camera VAR la U Cluj – FCSB, și-a anunțat candidatura la primărie în urmă cu o zi

Iulian Călin, delegat de CCA în camera VAR la U Cluj – FCSB, și-a depus oficial candidatura la primăria orașului argeșean Ștefănești în urmă cu o zi, sâmbătă, 17 februarie. Iulian Călin arbitrează de aproape 11 ani în prima ligă de fotbal a României.

În cadrul unui eveniment care a avut loc la Casa de Cultură Ștefănești, situată în satul Ștefăneștii Noi, Iulian Călin și-a lansat oficial candidatura la primăria orașului cu aproximativ 15.000 de locuitori. Iulian Călin va candida din postura de membru în partidul politic PNL.

ADVERTISEMENT

„Sunt chiar emoționat, sper să fie emoții constructive. Aș dori să vă mulțumesc celor care sunteți astăzi aici, să mă susțineți în această zi specială pentru mine. (…)

Alături de dumneavoastră mă simt optimist și plin de încredere. Astăzi îmi asum o competiție politică din care trebuie să iasă un singur învingător: orașul Ștefănești.

ADVERTISEMENT

Sunt cetățean al acestui oraș de când mă știu. Aici mi-am făcut studiile, aici trăiește familia mea. În consecință, acesta este locul pe care-mi doresc să-l văd dezvoltându-se, bucurându-se de prosperitate

„Am destulă experiență internațională prin prisma meseriei mele”

„Prin prisma meseriei mele, pot spune că am destulă experiență internațională când vorbim despre un stil de viață european. Înțeleg această noțiune și îmi doresc ca și Ștefăneștiul să se bucure de toate avantajele unei vieți moderne.

Merită o astfel de viață atât persoanele tinere, care au tot viitorul înainte, dar și persoanele vârstnice, care trebuie să se bucure de liniște și prosperitate. Pentru asta candidez la primăria orașului Ștefănești. (…)

Ștefăneștiul este un oraș tânăr, cu o populație în creștere. Necesitățile administrative sunt din ce în ce mai complexe. De la un an la altul, crește numărul de kilometri de străzi. Asta ce înseamnă? Canalizare, gaz, apă curentă, adică utilități de bază, fără de care civilizați ar avea de suferit. Noi, în Ștefănești, chiar avem de suferit în unele zone, chiar și în cea în care locuiesc eu.

Crește numărul de familii tinere, asta înseamnă că avem nevoie pentru copii de parcuri, locuri de agrement, grădinițe și școli. Orașul Ștefănești este deficitar la aceste lucruri de bază. Pentru ca aceste familii să poată trăi în prosperitate, este nevoie de locuri de muncă, iar asta înseamnă un dinamism economic, efervescență și parteneriate în zona de business, nu doar cu Piteștiul, ci cu întreaga zonă metropolitană.

Vreau să știți de la bun început: campania mea nu se bazează pe atacuri politice. Campania mea se bazează pe o echipă puternică, pe idei și pe construcție. 

Voi formula, totuși, o întrebare retorică: credeți că actuala administrație, depășită și fizic și moral, chiar poate să ducă Ștefăneștiul în modernitate? Eu nu cred asta. De asta sunt astăzi aici, de asta vă cer votul, de asta îmi doresc încrederea dumneavoastră. Echipă, liberalism, integritate și modernitate. Cu aceste idei plecăm la drum”, a fost discursul amplu al lui Iulian Călin.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „2 solist” la meciul U Cluj - FCSB