Fotbal international

Ovidiu Hațegan, delegat la un meci din play-off-ul Champions League! Radu Petrescu va arbitra în Europa League

26.08.2019 | 14:32
Ovidiu Hategan delegat la un meci din playofful Champions League Radu Petrescu va arbitra in Europa League

Arbitrul Ovidiu Hațegan a fost delegat la un meci important din manșa secundă a play-off-ului Champions League. Pentru ”centralul” arădean este prima ieșire internațională în acest sezon, după ce în stagiunea precedentă a prins patru meciuri în faza grupelor Champions League și șase în Europa League, cel mai important fiind semifinala retur dintre Chelsea Londra și Eintracht Frankfurt.

Ovidiu Hațegan, delegat la un meci din play-off-ul Champions League

După ce în această vară a arbitrat meciul Elveția – Anglia din finala mică a Ligii Națiunilor, acum Ovidiu Hațegan își începe o nouă aventură europeană urmând să conducă un meci din play-off-ul Champions League. Cel mai titrat cavaler al fluierului din România în acest moment a fost delegat de UEFA la partida retur dintre Rosenborg Trondheim și Dinamo Zagrab, care se va disputa marți, 27 august, de la ora 22:00.

Ovidiu Hațegan va fi ajutat de asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, în timp ce al patrulea oficial desemnat a fost Sebastian Colţescu. Întâlnirea care va avea loc pe stadionul Lerkendal din Trondheim va beneficia de tehnologia VAR, iar arbitrii pentru asistența video vor fi polonezii Szymon Marciniak și Pawel Gil. În tur, la Zagreb, croații s-au impus cu scorul de 2-0.

Ovidiu Hațegan in meciul Universitatea Craiova – CFR Cluj

Radu Petrescu va arbitra meciul Zorya Luhansk – Espanyol Barcelona

De la începutul acestui sezon, Ovidiu Hațegan, în vârstă de 39 de ani, a arbitrat trei meciuri din Casa Pariurilor Liga 1. El s-a aflat la centru la partidele Chindia Târgoviște – FC Viitorul 0-1 (etapa a doua), FC Voluntari – Poli Iași 0-0 (etapa a patra) și FC Botoșani – Universitatea Craiova 1-1 (etapa a șasea). Arădeanul poate fi numiot talismanul celor de la Dinamo Zagreb, după ce aceștia au câștigat cu el la centru partida cu Arsenal Londra, scor 2-1, din faza grupelor Champions League, sezonul 2015-2016.

În schimb, Radu Petrescu a fost delegat la un meci din play-off-ul Europa League, el urmând să arbitreze returul de la Zorya Luhansk – Espanyol Barcelona, care se va disputa joi, 29 august, de la ora 20:00. El va fi ajutat de asistenții Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu, iar arbitru de rezervă a fost desemnat Marcel Bîrsan. În tur, spaniolii s-au impus pe teren propriu cu scorul de 3-1.