Fotbal intern

Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol lui Alex Păun! Ce i-a strigat Edi Iordănescu. Exclusiv

Ovidiu Hategan ia anulat un gol lui Alex Paun Ce ia strigat Edi Iordanescu Exclusiv
ADVERTISEMENT

Arbitrul Ovidiu Hațegan i-a anulat un gol lui Alex Păun în startul meciului U Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat din Liga 1, lucru care l-a înfuriat pe Edi Iordănescu.

În minutul 5, Camora a centrat centrat, Ciobotariu a retrimis cu capul, mingea a fost deviată de Omrani până la Păun, care a înscris, dar reușita a fost anulată pentru o poziție de ofsaid la atacantul francez.

ADVERTISEMENT

Clujenii au apucat să se bucure foarte puțin, dar când Hațegan a anulat reușita la semnalizarea asistentului Sebastian Gheorghe au început să protesteze.

Golul lui Alex Păun, anulat de Ovidiu Hațegan pentru o poziție de ofsaid

Reluările au arătat că Omrani se afla cu câțiva centimetri în fața fundașilor de la Universitatea Craiova, ceea ce îi dă dreptate lui Ovidiu Hațegan care a anulat corest golul reușit de Alex Păun.

ADVERTISEMENT

Decizia centralului l-a nemulțumit și pe antrenorul celor de la CFR Cluj, Edi Iordănescu strigându-i de pe margine: ”Vezi că a fost gol, nea Ovi”. Hațegan nu l-a băgat în seamă pe tehnicianul ardelenilor și a continuat jocul.

Duelul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj este unul pasionant, ambele formații având ocazii uriașe de a deschide scorul. În cazul în care se vor impune în Bănie, ardelenii vor încheia sezonul regulat pe primul loc.

ADVERTISEMENT

Președintele clubului Universitatea Craiova, Sorin Cârțu, a făcut un anunț surprinzător înaintea partidei cu CFR Cluj și a spus că știe cine va câștiga titlul în Liga 1 în acest sezon, fără să dea însă numele formațiie care se va impune.


  • (P) Cota BETANO pentru U Craiova – Viitorul Târgu Jiu: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT