Fotbal international

Ovidiu Hațegan, în autoizolare din cauza coronavirusului. Alți trei arbitri sunt afectați. Marți seară au oficiat Valencia – Atalanta

11.03.2020 | 19:47
Ovidiu Hategan in autoizolare din cauza coronavirusului Alti trei arbitri sunt afectati Marti seara au oficiat Valencia  Atalanta
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hațegan, Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Sebastian Colțescu au format brigada românească care a oficiat partida dintre Valencia și Atalanta, din optimile Champions League, și vor intra pentru 14 zile în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

Ovidiu Hațegan, blocat în Spania de coronavirus

Coronavirusului produce daune din ce în ce mai importante în sportul mondial.

După ce toate activitățile din Italia au fost suspendate, iar meciurile din România se joacă fără spectatori, Ovidiu Hațegan și ceilalți arbitri români care au oficiat Valencia – Atalanta, 3-4 în optimile Champions League, nu pot reveni în țară.

ADVERTISEMENT

Centralul Ovidiu Hațegan, asistenții Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe și arbitrul de rezervă de la partida de marți, Sebastian Colțescu, ar fi oblicați să stea 14 zile în autoizolare în Spania, din cauza coronavirusului, conform Digisport.

În ultimele zile, numărul cazurilor de coronavirus din Europa a crescut rapid, motiv pentru care Organizația Mondială a Sănătății a declarat pandemie.

ADVERTISEMENT

Două meciuri din Europa League, amânate

După ce competițiile din Italia au fost suspendate, măsură care ar putea fi implementată și în Spania joi, când va avea loc o întrunire a membrilor Federațiilor și ai Ligii Profesioniste, două partide programate joi seară în optimile Europa League au fost amânate.

Sevilla – Roma și Inter – Getafe nu se vor mai disputa la data și ora stabilite inițial, zborurile dintre cele două țări, printre cele mai afectate regiuni europene, fiind anulate.

ADVERTISEMENT

După daunele produse fotbalistului, situația cauzată de coronavirus a anulat și mai multe competiții din tenis.

Unul dintre cele mai importante turnee din circuit, Indian Wells, nu se va mai juca în această săptămână, organizatorii luând în calcul programarea competiției spre finalul sezonului, în timp ce barajul și turneul final al FED Cup, programate la jumătatea lunii aprilie, au fost amânate.

ADVERTISEMENT