Fotbal international

Ovidiu Hațegan, lăudat după Barcelona – Inter 2-0. “S-a impus în faţa jucătorilor!”

25.10.2018 | 07:40
Ovidiu Hategan laudat dupa Barcelona  Inter 20 Sa impus in fata jucatorilor

Ovidiu Haţegan a fost lăudat de Ion Crăciunescu după meciul jucat de Barcelona contra celor de la Inter Milano, scor 2-0, în etapa a treia din grupele UEFA Champions League. Fostul mare arbitru român este de părere că Ovidiu Haţegan a condus foarte bine partida terminată cu victoria catalanilor.

Deşi a existat un moment tensionat în minutul 62 al partidei Barcelona – Inter, scor 2-0, atunci când i-a arătat cartonaşul galben lui Luis Suarez, Ion Crăciunesc este de părere că Ovidiu Haţegan a controlat partida şi a reuşit să se impună în faţa jucătorilor. Mai mult, Ion Crăciunescu a avut de spus cuvinte frumoase şi la adresa adiţionalilor Sebastian Colţescu, Radu Petrescu şi Şovre.

Ovidiu Haţegan a fost lăudat după Barcelona – Inter 2-0

“După părerea mea, a fost un arbitraj foarte bun de data aceasta. Cred că şi-au făcut datoria şi colegii foarte bine şi Haţegan. A lăsat o impresie foarte bună, bravo lui. A avut merite în seara aceasta, a controlat meciul şi s-a impus în faţa jucătorilor.

El avea nevoie de aşa ceva. La nivel de echipă reprezentativă a avut probleme. Are perspectivă frumoasă în faţa lui, cred că depinde numai de el. Cred că şi-a ales colaboratorii foarte buni, el lucrează cu această brigadă de mai mult timp. Mie mi se par şi Colţescu şi Radu Petrescu nişte adiţionali foarte buni. Şi Şovre este un asistent foarte bun. Şi au avut de lucru toţi astăzi”, a spus Ion Crăciunescu la o emisiune de sport.

Momentul în care Ovidiu Haţegan îl avertizează cu un cartonaş galben pe Luis Suarez în partida jucată de Barcelona contra celor de la Inter, scor 2-0
Ovidiu Haţegan îi arată cartonaşul galben lui Luis Suarez în meciul Barcelona – Inter 2-0

Barcelona a reuşit să se impună în faţa celor de la Inter Milano, scor 2-0, chiar dacă Leo Messi a văzut partida din tribună. Golurile catalanilor au fost marcate de Rafinha şi Jordi Alba. Ovidiu Haţegan a arbitrat-o pe Barca de trei ori până acum, iar centralul din Arad în vârstă de 38 de ani s-a aflat a a doua prezenţă pe Camp Nou.