Fotbal international

Ovidiu Hațegan va arbitra Chelsea – Frankfurt în semifinalele Europa League! Talismanul nemților

07.05.2019 | 13:12
Ovidiu Hategan va arbitra Chelsea  Frankfurt in semifinalele Europa League Talismanul nemtilor

Arbitrul Ovidiu Hațegan va conduce la centru meciul Chelsea – Frankfurt, din manșa secundă a semifinalelor Europa League. ”Centralul” român în vârstă de 38 de ani este extrem de bine văzut la UEFA, iar conducătorii forului european au decis să-l trimită pe Stamford Bridge, la una dintre cele mai importante întâlniri din acest final de sezon.

Ovidiu Hațegan va arbitra Chelsea – Frankfurt în semifinalele Europa League

Astfel, Ovidiu Hațegan a fost desemnat să arbitrze întâlnirea Chelsea – Frankfurt, din manșa secundă a semifinalelor Europa League. El va fi ajutat de asistenții Octavian Şovre și Sebastian Gheorghe, de arbitrii adiționali Radu Petrescu şi Sebastian Colţescu, iar rezervă va fi cehul Pavel Kralovec. Cealaltă semifinală, FC Valencia – Arsenal Londra, va fi condusă de olandezul Danny Makkelie.

În cariera sa, Ovidiu Hațegan nu a mai fluierat-o niciodată pe Chelsea Londra, dar a fost prezent la un meci la celor de la Eintracht Frankfurt. El a arbitrat în acest sezon succesul incredibil al nemților pe terenul echipei Internazionale Milano, scor 1-0, în manșa secundă a optimilor de finală ale Europa League. ”Centralul” român a prins foarte multe întâlniri importante în acest sezon al cupelor europene.

Ovidiu Hațegan într-o discuție cu Igor Akinfeev la meciul ȚSKA Moscova - Real Madrid în faza grupelor Champions League
Ovidiu Hațegan într-o discuție cu Igor Akinfeev la meciul ȚSKA Moscova – Real Madrid în faza grupelor Champions League

Hațegan a prins meciuri importnate în acest sezon

Ovidiu Hațegan a prins patru meciuri în faza grupelor Champions League: ȚSKA Moscova – Real Madrid, scor 1-0, FC Barcelona – Internazionale Milano, scor 2-0, Juventus Torino – Manchester United, scor 1-2, și FC Porto – Schalke 04, scor 3-1. El a mai condus întâlnirile Beșiktaș Istanbul – Partizan Belgrad, scor 3-0, din play-off-ul Europa League, și Benfica – Galatasaray 0-0 din 16-imi, Inter Milano – Frankfurt 0-1 din optimi și Napoli – Arsenal 0-1 din sferturi.

Partida Chelsea Londra – Eintracht Frankfurt, din manșa secundă a semifinalelor Europa League, se va disputa joi, 10 mai, de la ora 22:00, pe stadionul Stamford Bridge, și va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. În manșa tur, în Germania, cele două formații au încheiat la egalitate, scor 1-1, după ce fanii formației din Bundesliga au avut înainte de startul jocului o coregrafie de senzație.