Fotbal intern

Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul U Craiova – CFR Cluj! Cum arată brigada care va conduce în Bănie

09.02.2019 | 20:46
Ovidiu Hategan va arbitra derbyul U Craiova  CFR Cluj Cum arata brigada care va conduce in Banie

Cel mai bine cotat arbitrul din România, Ovidiu Hațegan, va conduce la centru derby-ul U Craiova – CFR Cluj, din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano. Întâlnirea de pe stadionul Ion Oblemenco se va disputa într-o atmosferă excepțională, oltenii vânzând aproape toate biletele cu 24 de ore înaintea jocului.

Suporterii Craiovei vor lua cu asalt arena din Bănie în speranța că favoriții vor reuși să se apropie de liderul clasamentului Ligii 1 Betano. Astfel, pentru derby-ul de duminică seară mai sunt disponibile mai puțin de 4.500 de bilete.

Ovidiu Hațegan va arbitra derby-ul U Craiova – CFR Cluj

Pentru cel mai important meci din etapa cu numărul 23 a Ligii 1 Betano, U Craiova – CFR Cluj, Comisia Centrală a Arbitrilor l-a delegat la centru pe Ovidiu Hațegan. Acesta va fi ajutat de asistenții Octavian Şovre și Sebastian Eugen Gheorghe, iar Iulian Dima va fi rezervă. Observatorii întâlnirii din Bănie vor fi Nicolae Grigorescu și Romulus Chihaia.

Ovidiu Hațegan îi dă cartonaș roșu lui Olimpiu Moruțan în meciul FCSB - Gaz Metan Mediaș
Ovidiu Hațegan îi dă cartonaș roșu lui Olimpiu Moruțan în meciul FCSB – Gaz Metan Mediaș

Brigăzile de arbitri pentru celelalte două meciuri care se vor disputa duminică sunt următoarele:

Dunărea Călăraşi – Concordia Chiajna, ora 12:00

Arbitri: Horia Gabriel Mladinovici – Vasile Marinesci, Andrei Constantinescu – Adrian Comănescu

Observatori: Marian Salomir, Marcel Vasile

Poli Iaşi – Gaz Metan Mediaş, ora 18:30

Arbitri: Radu Petrescu – Radu Adrian Ghinguleac, Mircea Mihail Grigoriu – Andrei Antonie

Observatori: Corneliu Fecioru, Constantin Ţolea.

Derby-ul etapei cu numărul 23 din Liga 1 Betano, U Craiova – CFR Cluj, este programat duminică, 10 februarie, de la ora 21:00, pe stadionul Ion Oblemenco, și va fi transmis în format LIVE VIDEO pe FANATIK. La această întâlnire va fi prezent și atacantul Alexandru Mitriță, care își va lua la revedere de la suporterii olteni, după transferul la echipa americană New York City FC. Internaționalul român a avut un debut de vis la formația din Major League Soccer, reușind să înscrie în meciul amical cu AOIK Stockholm, chiar în ziua în care a împlinit 24 de ani.