Fotbal intern

Ovidiu Hațegan va deveni din nou tată: „Am primit o veste minunată”

25.03.2020 | 18:20
Ovidiu Hategan va deveni din nou tata Am primit o veste minunata
Ovidiu Hategan. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

Nicoleta Hațegan, soția lui arbitrului Ovidiu Hațegan, a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că va fi din nou mămică.

Ovidiu Hațegan va deveni tată pentru a doua oară

Soția lui Ovidiu Hațegan a anunțat printr-un mesaj postat pe rețelele de socializare că va deveni din nou mamă: „De mult timp, noi, toți trei am avut o dorință, un vis, și anume acela de a veni în familia noastră și o fetiță!”

ADVERTISEMENT

„Și atât de mult ne-am dorit a ni se îndeplini acest vis, încât atunci când s-a întâmplat, nu a mai fost un vis, ci o minune de la Dumnezeu! În decembrie, cu trei zile înainte de ziua mea am primit această veste minunată!”, a fost mesajul postat de Nicoleta Hațegan.

Ovidiu Hațegan a fost blocat în Spania din cauza coronavirusului

Ovidiu Hațegan, Octavian Șovre, Sebastian Gheorghe și Sebastian Colțescu au format brigada românească care a oficiat partida dintre Valencia și Atalanta, din optimile Champions League, și au intrat pentru 14 zile în autoizolare din cauza pandemiei de coronavirus.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre Valencia și Atalanta fost una dintre ultimele partide care s-a disputat în actualul sezon din Champions League, competiție care a fost întreruptă din cauza epidemiei de coronavirus.

De-a lungul timpului, Ovidiu Hațegan a avut parte de mai multe momente care să-l sperie, dar pe lângă coronavirus sau fanii echipelor, arădeanul a trăit un moment tensionant, care s-a terminat cu bine, când era să fie luat de poliție pe un aeroport din Europa:

ADVERTISEMENT

„La un moment dat, am avut un meci in Europa League in fazele eliminatorii. Am plecat spre Franta, am avut intarziere si la urmatorul avion am fugit tot 6, ca as prinde avionul. Cand am aterizat, imi suna telefonul.

Era seful de la UEFA sa ma intrebe daca am ajuns cu bine. Cand am intors capul, ce vad in spate? Toti baietii cautau ceva: lipsea ssitemul nostru de de comunicare. Am ajuns in tara respectiva fara sistemul de comunicare, il uitasem in aeroport”.

ADVERTISEMENT

„Noroc cu un arbitru din orasul unde eram, ni l-a dat pe al lui. La intoarcere, am mai avut noroc o data. Am gasit sistemul de comunicare intr-o camera mica.

Nu vrea sa spun explozia de bucurie pe care am avut o toti…. In momentul ala a venit securitatea cu 2 agenti inarmati, ne-au intrebat ce facem acolo”, a mai spus Ovidiu Hațegan.

ADVERTISEMENT