Fotbal intern

Ovidiu Hoban a mers în Israel pe post de traducător! Nu a fost inclus pe lista UEFA. EXCLUSIV

30.07.2019 | 18:48
Ovidiu Hoban nu a fost inclus pe lista UEFA pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv, dar jucătorul va face deplasarea în Israel pe post de traducător

Mijlocașul echipei CFR Cluj, Ovidiu Hoban, nu a fost inclus de Dan Petrescu pe lista UEFA pentru meciul cu Maccabi Tel Aviv, din manșa secundă a turului doi preliminar al Champions League, dar FANATIK a aflat că jucătorul a făcut deplasarea în Israel pe post de traducător. Ardelenii au avantajul victoriei cu 1-0 de pe teren propriu și au o șansă foarte mare de a ajunge în turul trei preliminar, acolo unde pot da peste campioana Scoției, Celtic Glasgow.

Ovidiu Hoban e în Israel pe post de traducător

Imediat după victoria cu Dinamo de sâmbătă seară, din etapa a treia a Ligii 1, Ovidiu Hoban, a declarat că va face deplasarea în Israel, dar nu a precizat că va merge pe post de traducător. Întrebați-l pe Dan Petrescu legat de meciul cu Maccabi Tel Aviv, eu știu doar că voi face deplasarea cu echipa”, spunea mijlocașul CFR-ului despre partida retur împotriva campioanei Israelului.

Și Dan Petrescu a vorbit în conferința de presă despre includerea lui Ovidiu Hoban în delegația campioanei Ligii 1, dar a omis să prezinte adevărata realitate. ”Hoban e pe listă, nu știu ce știți voi și va merge cu echipa în Israel”, au fost cuvintele tehnicianului, dar FANATIK a aflat că mijlocașul va fi doar traducător în Israel, el cunoscând bine limba de pe vremea când a evoluat la Hapoel Be’er Sheva.

Ovidiu Hoban primește banderola de căpitan de la Alexandru Păun în meciul CFR Cluj – Dinamo

George Țucudean merge şi el în deplasarea din Israel

Ajuns la 36 de ani, Ovidiu Hoban și-a pierdut locul de titular la CFR Cluj, iar antrenorul Dan Petrescu a decis să-l lase în afara lotului pentru întâlnirea cu Maccabi Tel Aviv, la fel ca și pe Sebastian Mailat. Lotul ardelenilor care va face deplasarea în Israel este următorul: Cosmin Vâtcă, Giedrius Arlauskis – portari, Andrei Burcă, Răzvan Horj, Mateo Susic, Andrei Mureşan, Mario Camora, Paulo Vinicius, Ionuţ Peteleu, Mike Cestor – fundași, Yacouba Sylla, Luis Aurelio, Damjan Dokovic, Ciprian Deac, Michael Pereira, Juan Culio, Mihai Bordeianu – mijlocași, Mario Rondon, Constantin Păun, Billel Omrani, Ionuţ Costache, George Ţucudean – atacanți. Pe lista B se află jucătorii Otto Hindrich, Rareș Ispas, Bogdan-Ionuț Milandru și Adrian Laurențiu Pop.

Partida Maccabi Tel Aviv – CFR Cluj, din manșa secundă a turului doi preliminar al Champions League, se joacă marți, 30 iunie, de la ora 20:00, și e transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK. Fanii israelieni au luat cu asalt casele de bilete, iar stadionul va fi plin. La ora jocului atmosfera va fi sufocantă, fiind anunțate 30 de grade Celsius, iar umiditatea va fi extrem de ridicată, de 52 %.

Tags: