Fotbal intern

Ovidiu Hoban, accidentat în CFR Cluj – Poli Iași. E suspect de ruptură musculară!

19.10.2018 | 22:33
Ovidiu Hoban, accidentat în CFR Cluj - Poli Iași. E suspect de ruptură musculară!
Ovidiu Hoban, suspect de ruptură musculară după ce s-a accidentat în partida CFR Cluj - Iași

Problemele nu se mai termină pentru Ovidiu Hoban, care, la primul meci jucat pentru CFR Cluj în Liga 1 Betano în actuala stagiune, s-a accidentat și a fost înlocuit. Primele semne indică o accidentare destul de urâtă: fotbalistul este suspect de ruptură musculară! Hoban a mai fost titular în acest sezon în 16-imile Cupei României, în partida Chindia Târgoviște – CFR Cluj 0-1.

Ultima partidă jucată de Hoban în tricoul clujenilor înainte de cea din Cupă a fost pe 23 august, împotriva celor de la Dudelange, în deplasarea din Luxemburg. FANATIK.RO a dezvăluit că la meciul retur, jucătorul a sărit la antrenorul Toni Conceicao, nemulțumit că acesta nu l-a introdus în teren. Asta după ce la deplasarea din Luxemburg, jucătorul a rămas să facă un test antidoping și s-a întors singur în țară.

Ovidiu Hoban, suspect de ruptură musculară după ce s-a accidentat în partida CFR Cluj – Poli Iași

Partida CFR Cluj – Iași s-a jucat în runda cu numărul 12 din Liga 1 Betano, iar Ovidiu Hoban a început meciul ca titular. După numai 27 de minute de joc, fotbalistul a fost văzut la marginea terenului, ținându-se de coapsa dreaptă și acuzând dureri. Antrenorul trupei din Gruia a decis să îl înlocuiască în minutul 34 cu Bordeianu, iar până în prezent nu se cunosc detaliile accidentării suferite de Hoban. Fotbalistul este însă suspect de ruptură musculară, caz în care ar putea lipsi de pe gazon o perioadă îndelungată.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri