Ovidiu Hoban, dezamăgit de înfrângerea cu Malmo: „Ne-au surprins că ne-au bătut”

Eduard Nicolae Popa   
în Champions League
24/07/2018, 21:30
Ovidiu Hoban, dezamăgit de înfrângerea cu Malmo: „Ne-au surprins că ne-au bătut” GALERIE FOTO
Ovidiu Hoban, dezamăgit de înfrângerea cu Malmo

CFR Cluj a pierdut meciul de debut din preliminariile Ligi Campionilor, scor 0-1, în compania suedezilor de la Malmo. Campioana en-titre a Ligii 1 Betano a avut o prestație destul de dezamăgitoare, fără niciun șut pe spațiul porții.

Veteranul celor de la CFR Cluj, Ovidiu Hoban, s-a arătat foarte nemulțumit de înfrângerea suferită în Gruia: „Dezamăgitor, dar asta este, nu avem ce să facem. Trebuie să vedem ce am greșit, ce putem îmbunătăți și să jucăm mai bine în retur. Ne-au surprins că ne-au bătut”, a concluzionat internaționalul român Ovidiu Hoban.

Ovidiu Hoban, dezamăgit de înfrângerea cu Malmo

Malmo a marcat și după o eroare a portarului lituanian Giedrius Arlauskis. Cu toate acestea, Hoban nu vrea să dea toată vina pe goalkeeper: „A fost o greșeală în lanț, nu doar a lui Arla. Sper ca la retur să fie mai bine. Ne-au căzut destul de mult șansele, dar nu e nimic pierdut. Am avut ceva ocazii, le puteam fructifica mult mai bine. Din păcate, nu s-a putut”, a spus fotbalistul, la sfârșitul partidei.

Returul dintre Malmo și CFR Cluj se joacă miercuri, 1 august pe terenul suedezilor. Echipa care se va califica mai departe va juca în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor cu Ludogorets Razgrad sau Vidi Szekesfehervar, în timp ce învinsa va întâlni pe Sutjeska Niksic (Muntenegru) sau Alaşkert (Armenia) în turul al treilea preliminar al Europa League.

Închide ×