Fotbal intern

Ovidiu Hoban, din nou titular în Chindia – CFR 0-1! Cum şi-a explicat marginalizarea

27.09.2018 | 00:02
Ovidiu Hoban, din nou titular în Chindia - CFR 0-1! Cum şi-a explicat marginalizarea
Ovidiu Hoban, din nou titular în Chindia - CFR 0-1
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban a fost din nou titular în echipa campioanei României, în duelul Chindia – CFR Cluj 0-1, din şaisprezecimile Cupei României. Mijlocaşul a fost întrebat la finalul meciului despre lipsa din echipa ardelenilor, însă a evitat să dialogheze pe acest subiect.

Partida cu Dudelange a fost ultima jucată de Hoban la CFR, pe data de 23 august. La retur, a venit marele scandal, FANATIK.RO dezvăluind că acesta a sărit la antrenorul Toni Conceicao pentru că nu l-a introdus pe teren. 

ADVERTISEMENT

Lucrurile păreau fără rezolvare, mai ales că, între timp, au trecut câteva meciuri, iar Hoban nici măcar nu mai avea voie să intre în vestiarul Clujului, lucru dezvăluit tot de FANATIK.RO. 

“Mă bucur că am câştigat şi că am jucat, sper ca de acum înainte să fac acelaşi lucru. Prefer să nu discut, mă bucur că am jucat, atât”, a fost declarația lui Hoban după meci

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban a fost din nou titular în Chindia – CFR 0-1

Mijlocașul fusese marginalizat de conducere și de antrenorul Toni Conceicao după meciul din Luxemburg, cu Dudelange, când acesta chiar nu a fost luat în avionul echipei la întoarcere! 

Avem un lot mare, capabil să mergem pe ambele fronturi. Îmi pare rău că nu suntem în Europa, dar asta e, sperăm să facem eventul”, a declarat Ovidiu Hoban la final.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri