Fotbal intern

Ovidiu Hoban a ratat transferul la Voluntari! Ce bani s-au negociat în ultimele ore. Update

03.09.2018 | 20:22
Ovidu Hoban la Voluntari. Mijlocașul s-a înțeles cu ilfovenii, urmează să primească și acceptul celor de la CFR Cluj
ADVERTISEMENT

Ore decisive pentru Ovidiu Hoban. E aproape să semneze cu FC Voluntari în ultimele ore de mercato! Mijlocașul celor de la CFR Cluj, 35 de ani, s-a înțeles cu cei de la Voluntari pentru un salariu lunar de 7.000 de euro, dar mai trebuie și ca ardelenii să-și dea acordul.


UPDATE. Negocierile dintre Voluntari, CFR Cluj și Ovidiu Hoban nu au ajuns la un numitor comun după ce fotbalistul și-a crescut pretențiile solicitând 12.000 de euro lunar.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban este în ultimul an de contract cu CFR Cluj. Acesta nu a mai avut răbdare să aștepte numirea unui nou antrenor la CFR Cluj și a răspuns pozitiv ofertei venite pe adresa sa de la FC Voluntari. Perioada de transferuri în Liga 1 se termină luni, 3 septembrie, la ora 24:00, așa că realizarea mutării este pe „repede înainte”.

Ovidiu Hoban la Voluntari! A vrut să-l bată pe Conceicao!

Decizia în privința lui Ovidiu Hoban a fost luată de conducere săptămâna trecută, după incidentul de la returul cu Dudelange, pe care FANATIK.RO l-a dezvăluit în exclusivitate. Atunci Ovidiu Hoban, scos din primul 11 de portughezul Toni Conceicao, a vrut să-l bată pe tehnician, dar a fost oprit de portarul Arlauskis, aflat și el pe banca de rezerve.

ADVERTISEMENT

Hoban a fost trimis la încălzire mai multe zeci de minute și nu a mai fost introdus în teren. „Eu mă duc peste ăsta. Nu mai stau. Păi își bate joc de mine? Mă scoate la încălzire și mă trimite înapoi pe bancă ca pe juniori? Nu îi ajunge că m-a scos din primul 11? Cât mai vrea să mă umilească?“, a fost auzit Hoban, calmat ulterior de lituanian, care chiar i-ar fi pus mâna în piept.

Considerat „omul lui Mara și Petrescu”, Hoban a fost scos din primul 11 la sugestia lui Mureșan

Ovidiu Hoban a ajuns rezervă la CFR Cluj după plecarea lui Eduard Iordănescu și venirea lui Toni Conceicao. Altfel spus, după plecarea lui Bogdan Mara și Marian Copilu și revenirea la butoane a lui Iuliu Mureșan. FANATIK.RO a dezvăluit că Mureșan îl consideră pe Hoban omul vechii conduceri, „omul lui Mara și al lui Petrescu”, motiv pentru care nu l-a mai vrut în primul 11.

ADVERTISEMENT
O imagine cu care Ovidiu Hoban, la aproape 36 de ani, nu se va mai întâlni probabil în carieră, în tricoul naționalei, așa că și-a dat acceptul pentru un transfer la Voluntari
O imagine cu care Ovidiu Hoban, la aproape 36 de ani, nu se va mai întâlni probabil în carieră, în tricoul naționalei, așa că și-a dat acceptul pentru un transfer la Voluntari

Iuliu Mureșan este convins că Hoban discută încă foarte des cu fostul șef al CFR-ului Bogdan Mara și îi transmite toate nemulțumirile vestiarului. Și nu doar ce se întâmplă în vestiar, care este un butoi cu pulbere în acest moment, ci și mișcările noii conduceri.

Hoban la Voluntari! Nu a acceptat micșorarea contractului

Un alt motiv pentru care Hoban nu mai este dorit la CFR Cluj este legat și de salariul său. În noile condiții, după ratarea calificării în grupele Europa League, Neluțu Varga vrea să facă o reducere drastică a cheltuielilor și să umble și la salariile unor jucători. Și în special la cei cu venituri mari și o vârstă înaintată, iar în această categorie intră și Ovidiu Hoban, 35 de ani împliniți în decembrie 2017.

ADVERTISEMENT

Acesta are 15.000 de euro lunar și mai are contract cu CFR Cluj până în iunie 2019. Intențiile celor din conducere au ajuns și la Hoban, care nici nu a vrut să audă de o renegociere pentru ultimele 9 luni din contract. Atunci i s-a transmis că nu va mai juca deloc, moment în care Ovidiu s-ar fi decis că e cazul să plece. Să nu rămână ca să se umilească pentru bani. Iar oferta Voluntariului este la „ușă”. Ce răspunde CFR-ul?

650.000 de euro este valoarea lui Hoban pe transfermarkt, vârful carierei fiind acum 5 ani, când era la Petrolul, 1,5 milioane de euro

0 euro „a plătit” CFR Cluj pentru Hoban, care a venit, în iulie 2017, liber de contract după ce a terminat contractul cu Beer Sheva

200.000 de euro s-au dat pe Hoban în toată cariera: 100.000 a achitat U Cluj celor de la Gaz Metan în 2012 și alți 100.000 a plătit Hapoel Beer Sheva Petrolului în 2014

ADVERTISEMENT