Fotbal intern

Ovidiu Hoban nu-l mai vrea pe Dan Petrescu la CFR. Unde îl propune

Ovidiu Hoban a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul echipei naţionale a României în campania trecută de calificare pentru Euro 2016, dar nu a fost convocat de Christoph Daum...
05.09.2017 | 17:23
Ovidiu Hoban nul mai vrea pe Dan Petrescu la CFR Unde il propune
ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban a fost unul dintre cei mai importanţi jucători din lotul echipei naţionale a României în campania trecută de calificare pentru Euro 2016, dar nu a fost convocat de Christoph Daum pentru meciurile cu Armenia, scor 1-0, şi Muntenegru, scor 1-0.

Fotbalistul celor de la CFR Cluj are trei goluri pentru formaţia din Liga 1 Betan şi a vorbit despre decizia lui Daum de a nu-l convoca. Acesta susţine că a fost în aceeaşi situaţie ca şi Denis Alibec şi că nu a primit nicio explicaţie din partea selecţionerului echipei naţionale a României. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban despre echipa naţională a României: “Dezamăgitor!”

“Este dezamăgitor că nu s-au calificat. Îmi pare rău pentru băieţi, mai ales că am făcut şi eu parte din această echipă. Dacă se întâmpla să fie o calificare, aş fi avut şi eu un rol în rezultatele bune. Dar să ştii că nu mă aşteptam la astfel de rezultate, în acest momente nici nu mai contează pe ce loc terminăm grupa din preliminarii. Trebuie să abordăm următoarele meciuri cu atitudine de învingători şi cu încredere în forţele noastre şi să terminăm cu două victorii această campanie. Pe viitor… vom vedea ce şi cum va mai fi” a declarat Hoban, într-un interviu acordat pentru prosport.

Ovidiu Hoban a fost în situaţia lui Denis Alibec. Fără explicaţii de la Daum

“Ceea ce pot să-ţi spun e că selecţionerul Daum nu a reuşit să aibă rezultatele dorite. Eu am jucat patru meciuri în această campanie, iar apoi nu am mai primit nicio explicaţie de ce nu am mai fost chemat. Partida cu Polonia de acasă (n.r. 0-3) a fost ultima în care am fost convocat. Chiar şi aşa, aş fi vrut să am şi eu o explicaţie. Cine sunt eu să primesc explicaţii!?” a adăugat jucătorul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Hoban: “Sunt antrenori care ar veni cu sufletul deschis!”

Mai mult, Ovidiu Hoban consideră că echioa naţională a României ar trebui să fie antrenată de un antrenor român şi i-a propus pe Dan Petrescu şi Cosmin Contra pentru postul lui Christoph Daum.

” În acest moment există mulţi antrenori români competenţi. Nu ar trebui să avem un antrenor străin, ci unul român. Poate sunt subiectiv, dar Dan Petrescu sau Cosmin Contra sunt antrenori care ar veni cu sufletul deschis şi ar face performanţă la naţională! În plus, sunt sigur că ar aduce ceva din spiritul Generaţiei de Aur. În acest moment, din ce am simţit şi din ce am văzut, la prima reprezentativă a Românei lipseşte spiritul de victorie, spiritul de echipă! Dar n-aş vrea să mai dezvolt acest subiect” a încheiat Hoban.

ADVERTISEMENT

După opt runde din Grupa E a preliminariilor Campionatului Mondial din Rusia 2018, echipa naţională se află pe poziţia a 4-a, cu 9 puncte, la 10 puncte în spatele Polonia, reprezentativă care ocupă primul loc.

Tags: