Sport

Ovidiu Ioanițoaia îl „înțeapă” pe George Ogăraru: „La CSA Steaua nu ai jucat niciodată. Ai două titluri cu FCSB”

Ovidiu Ioanițoaia l-a provocat pe George Ogăraru și i-a explicat că nu a jucat niciodată la CSA Steaua București, ci doar la FCSB.
29.09.2021 | 21:04
Ovidiu Ioanitoaia il inteapa pe George Ogararu La CSA Steaua nu ai jucat niciodata Ai doua titluri cu FCSB
Ovidiu Ioanițoaia îl „înțeapă” pe George Ogăraru: „La CSA Steaua nu ai jucat niciodată. Ai două titluri cu FCSB”. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noul director tehnic al Centrului de copii și juniori al CSA Steaua București a fost invitat la emisiunea „Prietenii lui Ovidiu”, moderată de ziaristul Ovidiu Ioanițoaia.

George Ogăraru a început fotbalul la juniorii Stelei unde a activat în perioada 1989-1998. Perioada cuprinsă între 1998 și 2003 nu a fost atribuită nici FCSB-ului și nici celor de la CSA, drept pentru care Ioanițoaia i-a spus acestuia că nu a îmbrăcat niciodată tricoul Stelei.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Ioanițoaia îi aruncă mănușa lui George Ogăraru: „Ai jucat la FCSB! Ai două titluri de campion acolo”

În perioada 2003-2006, George Ogăraru a evoluat pentru FCSB și a reușit cele mai importante performanțe din cariera de fotbalist: două titluri de campion și campanii în cupele europene care au rămas în istoria clubului, apoi fiind vândut la Ajax pentru 3,3 milioane de euro.

Argumentul oficialului CSA Steaua pentru Ovidiu Ioanițoaia e că el a jucat tot timpul cu emblema Stelei pe tricou și numele echipei: „O.I: George, tu la ce echipă ai jucat?” / O.G.: „Eu am jucat întotdeauna cu Steaua pe piept! Pentru mine, eu am jucat întotdeauna la Steaua”.

ADVERTISEMENT

Conform ultimei decizii a instanțelor, palmaresul din perioada 1998-2003 nu a fost atribuit niciuneia dintre echipe și a rămas „în aer”: „O.I: Păi, în urma ultimelor decizii ale judecătorilor, tu ai jucat doar la FCSB, dar și la o echipă căreia nu i-a fost alocat până acum palmaresul, din 1998 până în 2003. Ai două titluri de campion cu FCSB” / O.G.: „Pentru mine…” / O.I.: „La CSA Steaua nu ai jucat niciodată”.

Explicația lui George Ogăraru pentru pierderea identității Stelei: „Gestionarea brandului a fost una deficitară”

Ogăraru consideră că cei care au avut pe mână brandul „Steaua” nu au știut nici măcar să îl gestioneze cu atât mai puțin să dezvolte și să îl promoveze ceea ce a dus la situația din perioada 2003-2017.

ADVERTISEMENT

O.G.: „Eu am jucat întotdeauna la Steaua! Suporterii aceia care au fost în tribune au fost alături de Steaua. Că ulterior s-a dovedit ce s-a dovedit, că ulterior a fost această separare, într-adevăr… Nu trebuiau gestionate lucrurile astfel de ambele părți”.

O.I.: „Dar cum? Unde s-a greșit?” /  O.G.: „Cred că lucrurile trebuiau gestionate mult mai bine. În momentul în care reprezinți clubul Steaua și ai milioane de suporteri trebuie să ai o anumită decență, un anumit respect pentru brandul pe care-l ai și să-l exploatezi într-un mod pozitiv.

ADVERTISEMENT

Să ajungi acolo unde toată lumea are acest reper, ca 1986 sau 1989, având toată România în spate. Gestionarea brandului a fost una deficitară, probabil că de-asta s-a ajuns la această ruptură”, a fost concluzia tristă a fostului fotbalist.

Unde a jucat George Ogăraru conform ultimei decizii a instanței

  • CSA Steaua » 0 meciuri / 0 trofee
  • FC Nimeni (1998-2003) » 23 meciuri / 1 Cupă a României
  • FCSB (2002-2009) » 104 meciuri / 2 tiluri de campion al României

  • (P) Cota BETANO pentru Chindia Târgoviște – FCSB: 1,70 este cota pentru „ambele echipe marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT