Life

Ovidiu Komornyik a dezvăluit cu ce se ocupă Angela Similea după retragerea de pe scenă: “E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna”

Cu ce se ocupă Angela Similea după retragerea de pe scenă. Ovidiu Komornyik a dezvăluit ce face îndrăgita artistă în prezent.
30.11.2022 | 11:23
Ovidiu Komornyik a dezvaluit cu ce se ocupa Angela Similea dupa retragerea de pe scena E intro vacanta pe care sia dorito dintotdeauna
Ovidiu Komornyik a dezvăluit ce face Angela Similea după ce s-a retras de pe scenă. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Angela Similea (76 de ani) nu mai apare pe scenă de câțiva ani, însă bunul ei prieten, Ovidiu Komornyik, a dezvăluit cu ce se ocupă acum artista.

Ovidiu Komornyik a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent Angela Similea. Artista s-a retras de pe scenă acum câțiva ani

Îndrăgita artistă s-a retras din muzică în urmă cu mai bine de șase ani, însă anul acesta a acceptat să se implice într-un proiect muzical alături de Ovidiu Komornyik.

ADVERTISEMENT

În această primăvară, cei doi au colaborat la un cântec dedicat păcii și victimelor războiului din Ucraina.

Cântăreața are de mult timp o relație de prietenie cu Ovidiu Komornyik, cu care a colaborat foarte bine de-a lungul carierei. Cei doi au respect unul pentru celălalt și nu au avut niciodată conflicte.

ADVERTISEMENT

Artistul i-a fost alături Angelei Similea și în momentele mai grele din viața sa, cum ar fi decesul soțului ei, Victor Surdu, în 2011.

“De când colaborăm, am avut o relaţie axată pe respect, nu ne-am certat niciodată. Angela are o educaţie aparte, cu principii.

ADVERTISEMENT

Amândoi suntem bogaţi în sentimente, ne putem baza unul pe altul.”, a declarat Ovidiu Komornyik pentru impact.ro.

Deși nu mai apar împreună pe scenă, Ovidiu Komornyik și Angela Similea vorbesc zilnic la telefon. În acest moment, cântăreața se află într-o vacanță pe care și-a dorit-o de foarte mult timp.

ADVERTISEMENT

“Cu Angela vorbim zilnic. Ne vedem când avem timp. Momentan, ea se plimbă. E într-o vacanță pe care și-a dorit-o dintotdeauna, acum o are pe deplin.”, a mai dezvăluit artistul pentru sursa citată.

Anul acesta, Angela Similea și-a petrecut vara în America, acolo unde fiul ei, Sorin Hilgen, este stabilit de mai bine de 20 de ani.

Angela Similea este una dintre cele mai apreciate interprete de muzică ușoară din România. Cântăreața a făcut istorie mai ales în anii ’70 și ’80.

Ovidiu Komornyik se cunoaște de mult timp și cu Corina Chiriac și a fost prezent la lansarea cărții artistei, “Două piese de teatru”. Artistul este foarte bun prieten cu fosta “rivală” de scenă a Angelei Similea.

ADVERTISEMENT