Fotbal intern

Ovidiu Mihalache, înjurături după ce l-a accidentat pe Elvir Koljic?! Video cu momentul și reacția managerului general al Universității Craiova. Exclusiv

04.10.2020 | 11:25
Ovidiu Mihalache injuraturi dupa ce la accidentat pe Elvir Koljic Video cu momentul si reactia managerului general al Universitatii Craiova Exclusiv
ADVERTISEMENT

Oltenii râd cu ochi și plâng cu celălalt. După jocul cu Poli Iași, Universitatea Craiova a rămas pe primul loc în clasament și are maxim de puncte după șase jocuri din actualul sezon, însă prețul plătit pentru o nouă victorie pare că este prea mare.

Golgheterul Științei, Elvir Koljic, s-a accidentat grav și va lipsi o perioadă lungă de timp de pe gazon, fix când se afla într-o formă extraordinară și atrăsese interesul lui Dinamo Kiev. 

ADVERTISEMENT

Chiar dacă și-a cerut scuze la finalul meciului cu Craiova, Ovidiu Mihalache ar fi înjurat imediat după ce l-a accidentat pe Elvir Koljic. Momentul a fost surprins de camere, iar managerul general al Universității Craiova, Marcel Popescu, a oferit o reacție pentru FANATIK.

Ovidiu Mihalache, înjurături după ce l-a accidentat pe Elvir Koljic?! Marcel Popescu: „Nu și-a cerut scuze pentru ceea ce a scos pe gură”

În minutul 34 al întâlnirii dintre Craiova și Iași, Ovidiu Mihalache, fundașul de 35 de ani al oaspeților, a avut o intrare dură la atacantul Elvir Koljic și acesta i-a produs o accidentare extrem de urâtă. În primă fază, arbitrul Ovidiu Hațegan i-a acordat un cartonaș galben, iar fundașul a părut că nu își dă seama de ceea ce a făcut, ba mai mult, camerele de transmisie l-au surprins pe Mihalache spunând mai multe cuvinte care nu pot fi reproduse. Cel mai probabil, jucătorul Politehnicii era supărat că bosniacul nu era scos mai repede de pe teren. VIDEO cu momentul.  (de la 00:51) 

ADVERTISEMENT

Marcel Popescu, managerul general al Universității Craiova, a oferit câteva declarații pentru FANATIK și a comentat fapta lui Mihalache: „Mihalache a gândit că este la 40 de metri de poartă și nu a ținut cont de ceea ce s-ar putea întâmpla. Stilul acesta de „a-i urca pe garduri” pe adversari nu este în regulă. Nu se poate așa ceva. Mihalache și-a cerut scuze după ce a început să înjure ca la ușa cortului, iar capturile video sunt dovada. A folosit un limbaj suburban la adresa jucătorului nostru, nici nu și-a dat seama de ceea ce a făcut.

Și-a cerut scuze familiei lui Koljic, dar nu și-a cerut scuze pentru ceea ce a scos pe gură. Dacă partida dintre Universitatea Craiova și Politehnica Iași se juca cu spectatori, nimeni nu ar fi putut controla ceea ce s-ar fi întâmplat după acel fault grosolan și după înjurăturile lui Mihalache,” a spus oficialul Științei.

ADVERTISEMENT

Daniel Pancu, antrenor lui Poli Iași, și-a apărat jucătorul la finalul partidei, fiind de părere că Elvir Koljic a avut „ghinion”, iar Mihalache nu a avut niciun fel de intenție să-l accidenteze: „Așteptam o reacție a băncii tehnice a Iașului, mai ales că a avut un fault atât de dur. Pancu a fost atacant și nu cred ca i-ar fi convenit ca un apărător să intre așa la el. Nu cred că a avut parte de asemenea tratamente pe unde a jucat.”

Poli Iași a mai fost aproape să producă o tragedie! Laurențiu Rus l-a băgat în comă pe Valentin Mihăilă

Într-un alt episod consumat al duelurilor intre olteni și moldoveni, Valentin Mihăilă a fost lăsat inconștient după un duel cu Laurențiu Rus, iar Marcel Popescu a subliniat faptul că Universitatea a mai avut parte de astfel de tratamente din partea adversarilor din Liga 1: „Un jucător care ne-a provocat un prejudiciu, vom vedea cum va fi interpretată agresiunea lui asupra lui Koljic. Ne reamintim și ce s-a întâmplat cu Bancu și Șeroni, atunci când adversarul i-a provocat o fractură căpitanului nostru de acum. Rus, comoție lui Mihăilă. Artean, comoție lui Cicâldău. De la Craiova, nimeni nu a provocat vreo accidentare de acest gen.

ADVERTISEMENT

Acești jucători sunt cei mai importanți ai Universității. Eu nu cred că există vreun club care a mai pățit așa ceva. Statistica spune că această echipă, Iași, a avut doi jucători care au provocat mari probleme medicale asupra noastră. Aceste lucruri reprezintă o lipsă de respect la adresa Universității Craiova. Sancțiunile trebuie să fie corecte. Avem tribunele goale și putem avea șcena fără artiști. Se joacă și se fac sacrificii extraordinare pentru ca cei mai buni jucători să fie valizi și se întâmplă ceea ce se întâmplă. Probe? Cicâldău, Mihăilă și Koljic. Nu lăsați să se distrugă spectacolul fotbalistic!

Cariera lui Elvir Koljic va continua, mai ales că, în zilele noastre, apăratura medicală a ajuns la un nivel foarte ridicat. Universitatea Craiova a oferit detalii despre situația internaționalului bosniac: „Dragonul nostru va fi operat în cursul zilei de mâine şi primele pronosticuri sunt mult mai bune decât ne-am fi aşteptat. Sperăm ca Elvir Koljic să joace primul său meci oficial după accidentare în luna februarie a anului 2021. Suntem alături de tine, Elvir!” Din păcate, Ilie Balaci, cel mai strălucit jucător pe care l-a dat vreodată Bănia, nu a avut parte de același noroc, iar agresiunea lui Arezanov, de la Baia Mare, i-a distrus cariera fostului jucător al echipei naționale.

„El va rămâne un anonim, la fel ca toți cei care fac asemenea faulturi. Ne reamintim și de Arezanov, cel care l-a accidentat pe Ilie Balaci și i-a distrus cariera. Teoria mea este că sunt jucători modești, mediocri. Mă uit la fotbalul internațional, acolo nu văd intrări de acest gen. Sunt curios dacă vreun jucător de talia lui Messi venea în Liga 1, oare câți ani de carieră ar fi avut? Agresiuni huliganice în prima ligă.

Umblăm cu masca pe figură, suntem într-un moment greu, într-un război cu COVID, dar nu vom accepta să nu vedem adevărul.Astăzi, fotbalul românesc este murdar. Valorile sunt reduse la tăcere prin asemenea gesturi. Koljic, în România, a fost ținta preferată a adversarilor. Dzeko, la Roma, nu are periclitată starea de sănătate. Aceasta este realitatea, nu e normal ceea ce se întâmplă în fotbalul românesc,” a mai adăugat Marcel Popescu pentru FANATIK.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova : 2.72 este cota pentru “2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT