Life

Ovidiu Neveu a mers la Iancu Sterp acasă, după ce a luat bătaie. Ce l-a pus să facă Geta

Ovidiu Neveu a mers la Iancu Sterp acasă, în Hațeg, după ce a fost învins în ring de acesta. TikToker-ul a fost fotografiat în ipostaze surprinzătoare alături de Geta.
18.05.2022 | 08:15
Ovidiu Neveu a mers la Iancu Sterp acasa dupa ce a luat bataie Ce la pus sa faca Geta
Ovidiu Neveu a mers la Iancu Sterp acasă. Foto: Colaj Fanatik / TikTok
ADVERTISEMENT

Ovidiu Neveu a mers acasă la familia Sterp, după bătaia pe care a încasat-o de la Iancu. Acesta a fost fotografiat în ipostaze surprinzătoare cu Geta.

Ovidiu Neveu a mers acasă la familia Sterp! Ce a făcut cu Geta

Chiar dacă a pierdut în fața lui Iancu Sterp în cadrul galei MMA în care au luptat, Ovidiu Neveu a decis să meargă acasă la acesta.

ADVERTISEMENT

Totuși, motivul nu a fost pentru a se întâlni cu fratele lui Culiță Sterp, ci cu sora acestuia, Geta! Cei doi au apărut în ipostaze surprinzătoare.

Mama Geta a fost cea care l-a invitat pe acesta, cu ceva timp în urmă, iar iată că acum TikToker-ul a decis să o onoreze, prilej cu care a și văzut-o pe Geta, femeia de care spune că este îndrăgostit.

ADVERTISEMENT
@hazzultau2 #getasterp @ovidiuneveu felicitari❤️❤️👏🏼 @user1678936451318 #fyp #5pasidebine #5pasidebine💫🖤🥺foryu😐❤ #iubireamea ♬ Si cand mi se face dor – Elys

Ce l-a pus Geta să facă pe Ovidiu Neveu acasă la ea

Totuși, după o primire așa cum se cuvine, Geta a vrut să îl pună la treabă pe adversarul lui Iancu Sterp din cușca MMA.

Astfel, aceștia au muncit cot la cot la animale, iar Ovidiu Neveu chiar s-a fotografiat cu o blană de oaie, așa cum au mai făcut-o în repetate rânduri și Iancu sau Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT

Oieritul este afacerea familiei din tată în fiu, așa că un invitat ca Ovidiu Neveu nu putea să nu viziteze și animalele.Ce l-a pus să facă Geta

Ce l-a pus să facă Geta pe Ovidiu Neveu. Foto: TiktokAstfel, din imaginile de pe rețelele de socializare vedem cum Geta și Ovidiu Neveu se luptă cu o oaie, mută baloți de fân sau călăresc împreună un măgar.

ADVERTISEMENT

Imaginile au fost făcute publice pe TikTok, iar fanii deja au început să le ureze „Casă de piatră” celor doi. De altfel, nu lipsesc nici fotografiile mai drăgăstoase cu cei doi.

La scurt timp după ce au apărut imaginile, Iancu Sterp a reacţionat şi el prin intermediul unui videoclip postat pe Tik Tok.

Ovidiu Neveu și Geta, sora lui Culiță Sterp, au fost fotografiați când se țin în brațe și sunt foarte apropiați unul de celălalt. Geta Sterp este, totuși, cu un alt bărbat, cu care urmează să se mărite în curând.

ADVERTISEMENT