Life

Ovidiu Neveu a rupt tăcerea după ce a fost bătut de Iancu Sterp în cușca MMA: „Toată gala mă huiduia”

Ovidiu Neveu a făcut primele declarații după ce a fost bătut de Iancu Sterp în cușca MMA! Tiktokerul a vorbit și despre rivalitatea pe care o are cu fratele lui Culiță dincolo de ring.
12.05.2022 | 20:38
Ovidiu Neveu a rupt tacerea dupa ce a fost batut de Iancu Sterp in cusca MMA Toata gala ma huiduia
Ovidiu Neveu a vorbit despre înfrângerea în lupta cu Iancu Sterp în gala RXF. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Ovidiu Neveu s-au confruntat de două ori cu ocazia galei RXF, organizată cu scop umanitar. Primul lor meci, neoficial, s-a produs la conferința de presă dinaintea evenimentului, după care a urmat și lupta pe bune.

Ovidiu Neveu, primele declarații după ce a fost bătut de Iancu Sterp

Tiktokerul a fost învins în cele din urmă de fratele lui Culiță Sterp. Acesta a făcut câteva declarații despre ce s-a întâmplat pe ring, dar și în afara show-ului.

ADVERTISEMENT

Neveu a spus că nu are nimic personal cu Iancu, declarând că îl consideră un băiat ”finuț” și ”adevărat”. Ovidiu a recunoscut că Iancu a fost mai bun decât el și că nu are vreo antipatie față de acesta, în ciuda conflictului care a avut loc înainte de gala RXF.

Influencerul a spus că deși a primit o droaie de pumni, nu i-a simțit și nu l-au durut pentru că are „capul tare”. Neveu spune despre el că este mulțumit de felul în care i-a făcut față, lăsând să se înțeleagă că a știut să opună rezistență încât lui Iancu să nu îi iasă knock-out-ul.

ADVERTISEMENT

Tiktokerul vrea să o cunoască pe sora lui Iancu Sterp

„Dacă vrea să accepte revanșa, vrea. Ne batem la 75 de kilograme și e ok. Dacă nu vrea, nu e vreo problemă. E el mai bun și rămâne bun. Atâta. Stop”, a spus Ovidiu Neveu la Wownews.

„Toată gala mă huiduia. Era cu hu-hu pe mine”, a completat Ovidiu. Tiktokerul a mai declarat că e dispus să o cunoască pe mama Geta, însă rămâne de văzut dacă și familia Sterp ar accepta vizita lui.

ADVERTISEMENT

„Am mai conversat cu mama Geta pe Tiktok. Mi-am dat seama că e o femeie calculată și o femeie bună, la fel și familia lui. Termin emisiunea acum și mă duc în Hațeg”, a mai zis Neveu.

Adversarul din ring al lui Iancu a mai spus că ar fi interesat să o cunoască și pe Getuța, sora acesteia, care ar fi spus că ea îl așteaptă oricând în casa lor.

ADVERTISEMENT
Tags: