Life

Ovidiu Oanță s-a răzgândit, după ce a decis să plece de la Pro TV. Ar fi urmat să părăsească postul din iunie

Ovidiu Oanță urma să plece de la Pro TV, însă a anunțat că va rămâne în echipă. Reporterul ar fi urmat să părăsească postul din iunie.
18.05.2024 | 00:18
Ovidiu Oanta sa razgandit dupa ce a decis sa plece de la Pro TV Ar fi urmat sa paraseasca postul din iunie
Ovidiu Oanță urma să plece de la Pro TV, dar s-a răzgândit. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Ovidiu Oanță s-a răzgândit, după ce a anunțat că va pleca de la Pro TV. Reporterul, care lucrează la postul TV de mulți ani, urma să plece în curând și să lucreze la altă redacție.

Ovidiu Oanță urma să plece de la Pro TV, dar s-a răzgândit

Vestea plecării lui Ovidiu Oanță, anunțată zilele trecute, a luat prin surprindere pe toată lumea. Reporterul urma să părăsească postul în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT

În urmă cu câteva zile, reporterul și-a anunțat colegii că va mai lucra la Pro TV până la finalul lunii, urmând ca apoi să-și încheie colaborarea cu postul la care a lucrat mai bine de 20 de ani.

Potrivit Paginademedia.ro, oficialii postului de pe Pache Protopopescu au transmis, la începutul acestei săptămâni, că “în momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai”.

ADVERTISEMENT

De asemenea, s-a scris că Ovidiu Oanță ar urma să-și continue cariera de reporter la știrile Observator, conform sursei menționate anterior.

Între timp, se pare că reporterul de teren s-a răzgândit și că va rămâne, până la urmă, la Pro TV. Anunțul a fost făcut chiar de acesta, pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă! Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească. Ovidiu Oanţă, ProTv!”, a fost mesajul postat de jurnalist.

În plus, alte surse din interiorul Pro TV au confirmat că reporterul și-a regândit decizia de a părăsi postul unde activează încă de la finalul anil0r ’90.

ADVERTISEMENT

După ce s-a aflat că va părăsi echipa Pro TV, zeci de persoane au reacționat pe rețelele de socializare. Acum nu mai este, însă, vorba despre retragerea de la Pro TV.

Ovidiu Oanță, reporter la Pro TV de peste două decenii

Ovidiu Oanță a ajuns în echipa Știrilor Pro TV din 1998. Acesta și-a început cariera la postul TV ca reporter corespondent de la Baia Mare, iar în redacția de la București a ajuns la începutul anilor 2000.

De-a lungul timpului, reporterul a documentat subiecte de la DNA, Poliție și Justiție. Printre subiectele documentate de jurnalist s-au numărat și cele din sfera politică și socială.

Înainte de a lucra la Pro TV, a mai activat în presa scrisă locală. Originar din Maramureș, a scris la publicații din Cluj, Timișoara și Baia Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: