Fotbal intern

Ovidiu Petre a fost prezentat oficial la FCSB: “Am revenit la echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfacții”

25.09.2019 | 16:47
Ovidiu Petre a fost prezentat oficial la FCSB Am revenit la echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfactii

Ovidiu Petre a revenit oficial la FCSB, de această dată în altă funcție decât cea de jucător. Retras din activitate în 2015, fostul mijlocaș defensiv al Stelei și a echipei naționale va ocupa postul de analist video la vicecampioana României.

Ovidiu Petre, prezentat oficial la FCSB: “Am revenit la echipa unde am cunoscut cele mai mari satisfacții”

Deși inițial a fost dorit ca secund la gruparea roș-albastră, Ovidiu Petre va activa ca analist video, din cauza faptului că nu are nicio licență care să le permită conducătorilor FCSB să-l treacă în acte cu acest rol tehnic. În urmă cu o săptămână, Ovidiu Petre s-a înțeles cu oficialii celor de la FCSB și a participat la primul antrenament.

Miercuri, Ovidiu Petre a fost prezentat oficial de FCSB: ”Fostul internațional Ovidiu Petre, care a fost cooptat în staff-ul tehnic al clubului, pe postul de analist video, a semnat miercuri, 25 septembrie, contractul cu FCSB. Clubul nostru îi urează Bun Venit și să aibă parte de cât mai multe succese din noua postură!”, anunță steliștii pe Facebook.

Ovidiu Petre, încântat de revenirea la echipa pentru care a evoluat în Champions League. Sursa foto: hepta.ro

Ovidiu Petre, încântat de revenirea la echipa pentru care a evoluat în Champions League

În vârstă de 37 de ani, Ovidiu Petre a evoluat pentru FCSB, fosta Steaua, între 2006 și 2010. În cele 100 de partide adunate, a înscris 8 goluri în toate competițiile și a bifat trei sezoane de UEFA Champions League. ”Mă bucur foarte mult că am revenit la echipa la care am cunoscut cele mai mari satisfacții și pentru care am evoluat și am și înscris în UEFA Champions League. Îmi doresc să ajut cât mai mult staff-ul tehnic și jucătorii și împreună să obținem multe succese”, a spus noul analist video al FCSB.

Ovidiu Petre a fost un fotbalist lansat de FC Național. A evoluat în carieră la doar șase echipe: FC Național, Galatasaray, Poli Timișoara, Steaua București (actuala FCSB), Al Nasr și Modena. La echipa națională, cel poreclit ”Sârmă” a adunat 23 de selecții și un gol marcat.