Fotbal intern

Ovidiu Popescu a jucat accidentat în FCSB – Sepsi 1-1. Cine l-a obligat să intre în teren. Exclusiv

22.12.2020 | 00:21
Ovidiu Popescu a jucat accidentat in FCSB  Sepsi 11 Cine la obligat sa intre in teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a fost alegerea surpriză a celor de la FCSB pentru postul de fundaș stânga în meciul contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Titularizarea jucătorului reșițean este cu atât mai surprinzătoare cu cât el a fost nevoit să joace accidentat împotriva covăsnenilor!

FANATIK a aflat că Ovidiu Popescu nu trebuia să se afle în primul 11 contra trupei lui Leo Grozavu. Nici mijlocaș central, postul său obișnuit, nici stoper, nici fundaș stânga, așa cum a evoluat. Dar decizia i-a aparținut cu câteva ore înainte de meci lui Gigi Becali, care i-a solicitat lui Toni Petrea introducerea lui Popescu din primul minut în banda stângă.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a jucat titular ca fundaș stânga în FCSB – Sepsi 1-1, deși era accidentat! Iar fundașii stânga de meserie, apți amândoi, au fost rezerve!

Ovidiu Popescu a devenit omul bun la toate la FCSB în ultimele partide. După ce la Craiova a fost folosit ca fundaș central în locul suspendatului Andrei Miron, pentru meciul cu Sepsi i s-a rezervat o altă sarcină.

Toni Petrea l-a trimis pe Ovidiu Popescu titular pe postul de fundaș stânga, dar nu a fost decizia antrenorului. Și asta cu atât mai mult cu cât Ovidiu Popescu a acuzat o accidentare și în mod normal nici nu prindea lotul. Dar Gigi Becali a dorit ca Popescu să joace stânga și așa a intrat Ovidiu titular.

ADVERTISEMENT

Decizia lui Becali vine în condițiile în care și Panțîru, și Briceag, fundași stânga de meserie, erau apți și au fost trecuți ambii pe lista rezervelor. FANATIK a dezvăluit cu o zi înainte de meciul cu Sepsi că Gigi nu mai este deloc mulțumit de Panțîru și e foarte posibil ca acesta să plece sub formă de împrumut în perioada de mercato.

Ovidiu Popescu, două gafe după pauză în FCSB – Sepsi, care au dus la schimbarea sa cu Ionuț Panțîru

În prima repriză Ovidiu Popescu a mascat problemele sale fizice prin experiență și prin plasament, având o prestație bună. Problemele pentru el au apărut în partea secundă, comițând două erori în decurs de cinci minute.

ADVERTISEMENT

Mai întâi în minutul 56 a pierdut o minge în propria jumătate în fața lui Nouvier, dar a avut noroc că șutul acestuia a ocolit poarta lui Andrei Vlad. Peste alte 5 minute a fost păcălit de același Nouvier și Feșnic i-a acordat cartonașul galben.

Devenea evident că Ovidiu Popescu nu-i mai poate face față adversarului direct, motiv pentru care a fost înlocuit în minutul 63 cu proscrisul Ionuț Panțîru. Nici acesta nu a avut o prestație cu care să iasă în evidență, dar măcar era apt din punct de vedere fizic în comparație cu Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali e dezamăgit de ambii fundași laterali. Din ianuarie pe stânga va juca Radunovic, iar lui Vali Crețu, pe dreapta, i se caută înlocuitor

FCSB e lider după terminarea turului de campionat în sezonul regulat, acumulând 34 de puncte. Ceea ce nu a fost ok pentru trupa lui Toni Petrea pe finalul sezonului de toamnă are legătură cu fundașii laterali.

Nici Crețu, nici Panțîru nu au dat randamentul așteptat de la ei, motiv pentru care se anticipează mutări importante pe cele două flancuri ale defensivei roș-albastre în perspectiva reluării campionatului în ianuarie.

FANATIK a scris despre faptul că Becali îi caută deja înlocuitor în dreapta lui Vali Crețu, care a gafat decisiv în ultimele meciuri, poate și din cauza oboselii acumulate. De asemenea, în flancul stâng, titular va fi muntenegreanul Risto Radunovic, care a semnat deja cu FCSB și va putea debuta în prima etapă din retur, chiar împotriva fostei sale echipe, Astra Giurgiu!

  • 650.000 de euro este cota actuală a lui Ovidiu Popescu, care mai are contract cu FCSB încă un an și jumătate
  • 200.000 de euro a plătit FCSB celor de la Timișoara când l-au transferat pe Ovidiu Popescu în iulie 2016

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Astra: 1,50 este cota pentru „FCSB deschide scorul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT