Fotbal intern

Ovidiu Popescu, accidentare înfiorătoare. „Piciorul stâng i-a rămas fix în iarbă și a trosnit!”

28.10.2018 | 15:50
Ovidiu Popescu accidentare infioratoare Piciorul stang ia ramas fix in iarba si a trosnit
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, accidentare înfiorătoare cu două zile înainte de meciul FCSB- FC Voluntari. Mijlocașul defensiv al lui Nicolae Dică se adaugă listei și așa destul de lungi de indisponibili după un tackling ratat la un antrenament al „roș-albaștrilor”.

FANATIK.RO a cules amănunte despre o fază care părea banală și care îl scoate pe reșițean din circuit pentru circa șase luni de zile. Antrenorul Nicolae Dică și colegii săi, dar și managerul Mihai Stoica au vorbit despre Ovidiu Popescu imediat după victoria cu Voluntariul, informația clară fiind că este vorba despre operație.

ADVERTISEMENT

Accidentarea lui Ovidiu Popescu a fost înfiorătoare. „S-a auzit cum a trosnit”

Martori ai antrenamentului la care s-a accidentat Ovidiu Popescu au povestit ce s-a întâmplat la baza de la Berceni. „Eram pe final de ședință de pregătire când Ovidiu a vrut să facă o recuperare cu piciorul drept, prin spatele unui coleg. Era ceva obișnuit, nimic anormal. O fază ca oricare alta. Piciorul stâng al lui Ovidiu a rămas blocat în iarbă și s-a răsucit spre exterior. S-a auzit de pe margine cum i-a trosnit genunchiul! Apoi a intervenit panica generală”, descriu faza pentru FANATIK.RO cei care au trăit-o pe viu.

La interviurile de după partida cu Voluntariul, Filipe Teixeira i-a dedicat victoria colegului său: „Am jucat și pentru Ovidiu, iar meciul cu Voluntariul i-l dedicăm lui”.

ADVERTISEMENT

Doctorul l-a anunțat pe Dică de operația lui Ovidiu Popescu

Din informațiile noastre, lui Popescu i s-a rupt ligamentul încrucișat anterior, astfel că urmează intervenția chirurgicală. Se va decide în zilele următoare când și unde va avea loc operația.

Nicolae Dică a confirmat la conferința de presă că a fost anunțat de doctorul echipei despre situația exactă a lui Ovidiu Popescu cu chiar o zi înainte de etapă. „Mi-a spus doctorul că trebuie să se opereze. Nu există altă variantă”, declară Dică.

ADVERTISEMENT

Meme Stoica vorbește despre blestemul accidentărilor

Deși apare mai rar în fața camerelor TV, Mihai Stoica a făcut-o după 2-1 cu FC Voluntari și a vorbit despre problemele medicale din cadrul lotului.

Meme Stoica este convins că Ovidiu Popescu va trece cu bine peste accidentarea înfiorătoare pe care a suferit-o
Meme Stoica este convins că Ovidiu Popescu va trece cu bine peste accidentarea înfiorătoare pe care a suferit-o

Este blestemul ăsta, care nu ştiu când se va rupe! În zeci de ani de carieră nu am întâlnit o asemenea situaţie, toţi jucătorii cu valenţe defensive. Aşa ceva nu am întâlnit, sunt accidentări diverse, nu e aceeaşi ca să spui că e o problemă de pregătire. Pintilii şi Popescu sunt out până la finalul acestui an. Ştiu că Ovidiu e puternic, doar că e exclus să mai joace în 2018, e vorba de un ligament rupt aproape în întregime”, a spus Meme.

ADVERTISEMENT

Veștile bune: revin Stan, Bălașa și Momcilovici!

Există și vești bune pentru Dică. Așa cum FANATIK.RO a anticipat, Mihai Bălașa va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo de peste două săptămâni. De asemenea, Alexandru Stan va reveni în echipă probabil cu Astra, iar Marko Momcilovici este și el pe final de recuperare, luându-se în calcul chiar și „dead-line-ul Dinamo” pentru el.

  • 7 indisponibili a avut Dică pentru meciul cu FC Voluntari, 5 fiind accidentați, iar doi (Morais și Nedelcu) suspendați
  • 82 este minutul în care s-a accidentat Planic cu trupa lui Todoran, sârbul urmând să efectueze investigații pentru a vedea dacă este mai mult decât o întindere
ADVERTISEMENT