Fotbal intern

Ovidiu Popescu crede că FCSB poate să termine anul pe primul loc: „Suntem cea mai bună echipă din România și trebuie să luăm campionatul!”

22.11.2019 | 11:33
Ovidiu Popescu crede că FCSB poate să termine anul pe primul loc: „Suntem cea mai bună echipă din România și trebuie să luăm campionatul!”
Ovidiu Popescu. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu a vorbit înaintea meciului cu Astra Giurgiu și crede că echipa sa va câștiga duelul, chiar dacă la giurgiuveni sunt mai mulți fotbaliști care au trecut pe la FCSB. Mijlocașul vicecampioanei României speră ca până la finalul anului FCSB să fie clasat pe primul loc în campionat.


  • (P) Cota BETANO FCSB – Astra: 1,57 este cota pentru „1 solist” în FCSB – Astra. Vezi aici toate cotele!


Ovidiu Popescu crede că FCSB poate să termine anul pe primul loc

Ovidiu Popescu a vorbit înaintea meciului cu Astra și crede că echipa sa are puterea să ajungă pe primul loc până la finalul anului, în ciuda debutul slab de sezon: Va fi un meci dificil cu Astra, o formație care trece printr-o perioadă foartre bună. Sperăm să facem un meci bun”.

ADVERTISEMENT

„Toate meciurile sunt importante pentru noi, dar nu putem spune după meciu cu Astra dacă ne batem pentru campionat. Îi cunosc pe Budescu și pe Alibec, au fost colegi cu mine și le cunosc potențialul”, a mai spus mijlocașul FCSB-ului.

„Mă așteptam să ne revenim, pentru că suntem cea mai bună echipă din România și până la finalul anului sper să fim pe primul loc. Trebuie să câștigăm neapărat campionatul anul acesta”, a continuat Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT
  • 25 de ani a împlinit Ovidiu Popescu pe 27 februarie

„Îi cunoaștem pe jucătorii Astrei foarte bine!”

„Nu contează că Bogdan Andone ne cunoaște, el este un antrenor profesionist și trebuie să-și facă treaba, iar noi trebuie să ne concentrăm pe meci. Florinel Coman merită să fie la echipa națională, este un jucător foarte bun și acum trebuie să ne ajute să luăm campionatul”, a mai zis Popescu.

„Mai ales Budescu are execuții superbe și este foarte important pentru echipă. Noi ne-am pregătit bine, ne-am antrenat zi de zi și simt că traversăm o perioadă bună”, a continuat Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

„Pintilii se simte foarte bine, dar nu știu când va reveni alături de mine, dar el mereu ne dă sfaturi și ne ajută chiar și de pe margine. Dacă voi fi serios și mă țin de treabă, la un moment dat voi fi convocat la națională. Îmi doresc și ar fi o mândrie pentru mine să fiu convocat la națională”, a afirmat mijlocașul.

„Contează mult pentru mine că sunt sănătos și sper să continui să am aceleași evoluții bune ca și până acum”, a încheiat Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT
  • 500.000 de euro este cota de piață a lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri