Sport

Ovidiu Popescu, probleme medicale în CS Mioveni – FCSB. S-a accidentat chiar la faza în care gazdele au marcat. Ce i-a reproșat Târnovanu. Video

Ovidiu Popescu s-a accidentat la faza golului celor de la CS Mioveni, iar mijlocașul central ar putea avea probleme serioase. A fost schimbat imediat după acea fază, cu Haruț.
06.08.2022 | 20:23
Ovidiu Popescu probleme medicale in CS Mioveni  FCSB Sa accidentat chiar la faza in care gazdele au marcat Ce ia reprosat Tarnovanu Video
Ovidiu Popescu este evaluat conform Transfermarkt la 900.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

CS Mioveni a reușit să deschidă scorul cu FCSB, la o fază la care Ovidiu Popescu și Adrian Șut au greșit decisiv. Popescu a cedat un duel cu Vlad Pop după ce a acuzat o accidentare.

Nicolae Dică poate pierde încă un jucător! Ce s-a întâmplat la faza golulul lui CS Mioveni

Balaur a deschis scorul în minutul 26 pentru argeșeni, după ce Ovidiu Popescu s-a accidentat pe o fază defensivă și a pierdut balonul în fața lui Vlad Pop.

ADVERTISEMENT

Acesta i-a centrat în fața careului de 16 metri lui Balaur, care a marcat după o deviere decisivă a lui Adrian Șut. VEZI VIDEO AICI.

Ștefan Târnovanu a fost surprins de această fază și nu a putut interveni. A fost extrem de furios și a gesticulat în direcția lui Ovidiu Popescu, aflat la pământ. Adrian Șut a fost și el responsabil la gol, deoarece a stat departe de Balaur.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, probleme mari la genunchi

Ovidiu Popescu ar putea fi ultimul nume pe lista lungă de accidentați de la FCSB, pe care se mai află Ionuț Panțîru, Iulian Cristea, Adrian Dumiter și nu în ultimul rând căpitanul Florinel Coman.

Mijlocașul central în vârstă de 28 de ani e foarte probabil să fi suferit o accidentare gravă la genunchi și s-a resimțit îndelung după duelul cu Vlad Pop, fiind înlocuit în minutul 30 cu Denis Haruț.

ADVERTISEMENT

Jucătorului FCSB-ului nu pare să fi fost lovit de cel al lui CS Mioveni, așa că este vorba de o auto-accidentare. Ovidiu Popescu a călcat strâmb.

Ovidiu Popescu, unul dintre cei mai experimentați jucători ai FCSB

Ovidiu Popescu este unul dintre cei mai experimentați fotbaliști ai lui Nicolae Dică și este la FCSB de șase ani.

ADVERTISEMENT

Mijlocașul este extrem de apreciat de către Gigi Becali și a fost chiar unul dintre căpitanii echipei în trecut.

„Lampard de România” mai are contract cu FCSB până în vara lui 2024 și a fost folosit aproape pe toate posturile din defensivă.

Nicolae Dică, salvat de transferurile lui Gigi Becali

Ținând cont de problemele de lot, noile transferuri ale lui Marco Dulca și Eduard Radaslavescu pică cum nu se poate mai bine pentru FCSB.

Marco Dulca, fostul mijlocaș central al celor de la Chindia Târgoviște, a debutat și el în meciul cu CS Mioveni, după l-a înlocuit la pauză pe Adrian Șut, taxat pentru greșeala de la gol.

Astfel, Dulca ar putea fi o soluție pentru postul de închizător încă din primul minut la meciurile viitoare.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru ”1 solist” la FCSB – DAC Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT