Fotbal intern

Ovidiu Popescu intră direct titular la derby-ul Dinamo – FCSB după accidentarea de acum o lună. EXCLUSIV

11.02.2020 | 14:22
Ovidiu Popescu intra direct titular la derbyul Dinamo  FCSB dupa accidentarea de acum o luna EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

FANATIK a anticipat corect. Informația oferită în exclusivitate de site-ul nostru acum o lună, din cantonamentul spaniol al celor de la FCSB – anume accidentarea și perioada de recuperare a lui Ovidiu Popescu – a fost confirmată în aceste zile.

„Ceasul” roș-albaștrilor, mijlocașul Ovidiu Popescu, a fost recuperat exact în perioada preconizată și se antrenează cot la cot cu colegii săi în săptămâna dinaintea Derby-ului de România.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 2,70 este cota pentru „gol marcat Florinel Coman”. Vezi aici toate cotele!

Ovidiu Popescu se antrenează la capacitate maximă și poate intra din primul minut în Dinamo – FCSB

Pe 19 ianuarie 2020, a doua zi după amicalul celor de la FCSB contra nemților de la Karlsruher, FANATIK dezvăluia că Ovidiu Popescu, 26 de ani, a suferit o întindere la ligamentele colatarele ale genunchiului.

ADVERTISEMENT

Informațiile noastre erau că Popescu, unul dintre oamenii care intraseră și în vizorul selecționerului Mirel Rădoi, va rata derby-ul cu CFR de la Cluj, din 2 februarie, dar va fi apt pentru derby-ul cu Dinamo, de pe 16 februarie.

Estimările au fost corecte privind situația medicală a mijlocașului, alintat la un moment dat „Lampard” de către patronul său, Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu se antrenează la capacitate maximă de câteva zile la baza de la Berceni, iar titularizarea sa contra „câinilor” este luată în discuție la modul cel mai serios de către Bogdan Vintilă și Gigi Becali.

Linia de trei mijlocași a celor de la FCSB contra „câinilor”: Olaru – Ov. Popescu – Moruțan!

În mod normal, fără alte schimbări pe parcursul acestei săptămâni dinaintea derby-ului de pe Arena Națională, Ovidiu Popescu își va relua locul de titular în centrul liniei de mijloc.

ADVERTISEMENT

Alături de el s-ar putea regăsi, cel mai probabil, Darius Olaru și Olimpiu Moruțan, urmând să iasă cei doi jucători criticați de patron după 0-0 cu Clinceni: Filip și Răzvan Oaidă.

De fapt, variantele în acea zonă s-au împuținat pentru Vintilă în ultimele săptămâni. Căpitanul Mihai Pintilii și-a anunțat retragerea din activitatea de jucător, iar Dragoș Nedelcu poate fi, la ora meciului cu Dinamo, jucătorul celor de la MOL Vidi!

  • 26 de ani va împlini Ovidiu Popescu pe 27 februarie, el venind la FCSB acum trei ani și jumătate, de la Poli Timișoara
  • 27 de meciuri a jucat mijlocașul pentru FCSB în acest sezon, 19 în Casa Pariurilor Liga 1 și 8 în preliminariile Europa League
ADVERTISEMENT