Fotbal intern

Ovidiu Popescu s-a accidentat! Nu va mai juca în 2018: “Trebuie să se opereze”

27.10.2018 | 23:15
Ovidiu Popescu sa accidentat Nu va mai juca in 2018 Trebuie sa se opereze

Nicolae Dică are tot mai multe probleme de efectiv, după ce şi Ovidiu Popescu s-a accidentat şi a devenit indisponibil pentru duelul cu FC Voluntari, din ultima etapă a turului sezonului regular. Mijlocaşul care a evoluat în ultimul meci din Liga 1 Betano al vicecampionilor, cel cu Universitatea Craiova, pierdut de echipa sa, 2-1, însă a suferit o contuzie la unul din antrenamentele premergătoare duelului cu Voluntari.

UPDATE. Filipe Teixeira a anunţat după meciul FCSB – FC Voluntari 2-1 că Ovidiu Popescu va sta pe bară şase luni de zile după accidentarea de la antrenament: “Ovidiu Popescu va lipsi şase luni, am jucat şi pentru el, îi dedicăm meciul de astăzi”, a declarat Filipe Teixeira la final de meci.

Nicolae Dică a spus că mijlocaşul său va trebui să se opereze: “Acum două zile, înainte cu 4-5 minute de finalul antrenamentului, Ovidiu s-a dus într-un pressing la un coleg, cu piciorul în contră şi i-a fugit genunchiul. Ieri mi-a spus doctorul că trebuie să se opereze”.


Nicolae Dică anunţa încă de la conferinţa de presă că are probleme de lot, însă le atrăgea atenţia elevilor săi că asta nu reprezintă o scuză pentru a nu câştiga sâmbătă seara! ”Este foarte important să câștigăm pentru că putem să ajungem din nou pe primul loc. Nu avem nicio scuză dacă nu câștigăm. Sunt probleme de lot. Avem 5 jucători accidentați și doi suspendați, dar asta este. Avem și ghinion. Cei care sunt valizi trebuie să intre pe teren și să dea totul”, declara Nicolae Dică în cadrul conferinţei de presă.

Ovidiu Popescu s-a accidentat la antrenamente

Mijlocaşul celor de la FCSB a suferit o contuzie la o şedinţă de pregătire şi Nicolae Dică a luat decizia de a nu-l include în lot pentru meciul de pe Arena Naţională. Astfel, numărul jucătorilor pe care nu se va baza antrenorul a crescut la 7! Mihai Bălaşa, Marko Momcilovic, Mihai Pintilii şi Alexandru Stan sunt accidentaţi, iar Junior Morais şi Dragoş Nedelcu sunt suspendaţi pentru cartonaş roşu, plus cumul de galbene, din meciul cu Craiova, iar la aceştia se adaugă acum şi Ovidiu Popescu.

Ovidiu Popescu s-a accidentat înainte de meciul cu FC Voluntari. Dragoş Nedelcu, Renato Kelic şi Ovidiu Popescu într-o încăierare în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB, din cadrul Ligii 1 Betano, desfăşurat pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova, duminică 21 octombrie 2018.
Ovidiu Popescu s-a accidentat înainte de meciul cu FC Voluntari. Dragoş Nedelcu, Renato Kelic şi Ovidiu Popescu într-o încăierare în meciul de fotbal dintre Universitatea Craiova şi FCSB

Partida dintre FCSB şi FC Voluntari are loc sâmbătă, de la ora 21:00, pe Arena Naţională. Partida va fi transmisă în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.