Fotbal intern

Ovidiu Popescu, singurul jucător de la FCSB care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. “A fost fantastic!”

24.09.2019 | 08:40
Ovidiu Popescu în meciul FCSB - CFR Cluj. Mijlocașul l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu. Sursă foto: sportpictures.eu

Ovidiu Popescu a fost titular în meciul FCSB – CFR Cluj , scor 0-0, în etapa 10 din Casa Pariurilor Liga 1, sezonul 2019 – 2020, iar mijlocașul central a fost singurul din lotul vicecampioanei României care a reușit să îl impresioneze pe Ilie Dumitrescu cu prestația avută împotriva campioanei.

Ovidiu Popescu, singurul jucător de la FCSB care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu

Ilie Dumitrescu susține că se aștepta ca Florinel Coman să facă diferența în meciul de pe Arena Națională dintre FCSB și CFR Cluj, dar atacantul U21 nu a făcut mare lucru împotriva ardelenilor. Astfel, fostul internațional român a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Popescu.

Florinel Coman este genul de jucător care trebuie să facă diferența, dar nu a reușit. A încercat, dar nu a reușit. Ovidiu Popescu a fost fantastic azi”, a declarat Ilie Dumitrescu, după remiza dintre FCSB și CFR Cluj, scor 0-0, în etapa 10 din Casa Pariurilor Liga 1, conform digisport.ro.

Ovidiu Popescu și Gabi Iancu în meciul FCSB - FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu
Ovidiu Popescu și Gabi Iancu în meciul FCSB – FC Voluntari. Sursă foto: sportpictures.eu

Ovidiu Popescu a fost lăudat și de Gigi Becali

Ilie Dumitrescu nu a fost singurul om din fotbalul românesc care a lăudat prestația lui Ovidiu Popescu din meciul cu FCSB, ci și Gigi Becali a declarat că mijlocașul transferat de la Poli Timișoara în vârstă de 25 de ani a avut o evoluție foarte bună. “Ovidiu Popescu mi-a plăcut. A jucat foarte bine acolo la mijloc”, a declarat Becali, la finalul partidei.

Cotat de site-urile de specialitate la 300.000 de euro, Ovidiu Popescu a ajuns la FCSB oe 1 iulie 2016 și mai are contract cu vicecampioana României până pe 30 iunie 2022. Pe parcursul carierei, mijlocașul în vârstă de 25 de ani a jucat pentru UTA Arad și Poli Timișoara, iar în sezonul 2019 – 2020 a jucat în 17 meciuri și a dat o pasă decisivă.

  • 98 de meciuri, 3 goluri și 7 pase decisive are Ovidiu Popescu la FCSB
  • 300.000 de euro este cota lui Ovidiu Popescu, conform transfermarkt.com