Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ovidiu Sabău, analizat la „sânge” de fostul său coechipier Ioan Andone. Ce șanse are U Cluj la un eventual baraj cu Dinamo. Video Exclusiv

Ioan Andone a analizat la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI derby-ul CFR Cluj - U Cluj 4-0, un rezultat care l-a surprins. Dar are în continuare încredere în U și în Sabău.
15.03.2023 | 09:10
Ovidiu Sabau analizat la sange de fostul sau coechipier Ioan Andone Ce sanse are U Cluj la un eventual baraj cu Dinamo Video Exclusiv
Ioan Andone are mare încredere că Ioan Ovidiu Sabău își poate îndeplini obiectivele la U Cluj. Sursă foto: Sportpictures.eu / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ioan Andone a vorbit la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI despre CFR – U Cluj 4-0. Cunoaște foarte bine rivalitatea dintre cele două echipe, le-a antrenat pe ambele. Și, ca antrenor la CFR Cluj, a câștigat de două ori campionatul după meciuri contra rivalei U. Totuși, scorul l-a surprins ca proporții.

Ioan Andone despre rivalitatea CFR Cluj – U Cluj, două echipe pe care le-a și antrenat: “Cele mai grele meciuri sunt derby-urile astea locale”

VEZI VIDEO MAI JOS

“Eu am antrenat un an și la U Cluj la începuturile mele. E o rivalitate extraordinară. Am jucat de două ori cu titlul pe masă cu U Cluj. Cele mai grele meciuri sunt derby-urile astea locale, nu contra echipelor din București. La Cluj era o rivalitate enormă, mai ales că U a fost echipa fanion a orașului.

ADVERTISEMENT

Apoi începând cu era Paszkany și apoi Neluțu Varga au avut performanțe extraordinare atât la nivel național cât și la nivel internațional. Acum CFR Cluj este echipa fanion a orașului”, a declarat Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Ioan Andone a analizat și motivele pentru care CFR Cluj s-a transformat în echipa cu cel mai bun atac din SuperLiga, la egalitate cu Farul. Ando a remarcat că au și fost testați mulți jucători pentru ofensiva ardelenilor, care începuse sezonul într-o formulă total diferită.

ADVERTISEMENT

Ioan Andone, surprins după CFR Cluj – U Cluj 4-0: “Rămăsesem cu impresia meciului foarte bun pe care l-a făcut Universitatea cu Farul”

“Nu mă așteptam la 4-0, credeam că o să joace mai bine U Cluj. Rămăsesem cu impresia meciului foarte bun făcut de U cu Farul. O altă echipă. Sabău a preluat echipa de două luni, are nevoie și el de timp. CFR e echipă experimentată, așa a câștigat și campionatele. CFR a avut și șapte atacanți în lot. Cu Dugandzic, Jefte și Debeljuh cu care a început sezonul”, a mai spus Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Ioan Andone l-a analizat pe antrenorul Ioan Ovidiu Sabău, fostul său coleg, care în ciuda eșecului clar din derby-ul cu CFR Cluj a reușit deja multe lucruri bune la U. Ando este convins că Sabău ar fi putut ajuta mult mai mult fotbalul românesc și regretă perioada în care nu a fost implicat în proiecte. De asemenea, este convins că echipele din SuperLiga nu vor avea probleme la barajul pentru evitarea retrogradării.

ADVERTISEMENT

“Sabău e tipul de antrenor italian, gândește și organizează jocul. Păcat că a stat mult în afara fotbalului. El este un exemplu și cred că stilul lui e mai de Italia. Cred că se salvează și dacă ajunge la baraj. Nu văd ce echipă din Liga 2 poate să bată pe U Cluj.

Ioan Andone nu crede în actualul lot al lui Dinamo: “Acum nu poate pune probleme la baraj cu o echipă de SuperLiga. Vedem peste o lună și jumătate”

Dinamo nu are șansă în momentul ăsta cu U Cluj la lotul de acum. Vedem peste o lună și jumătate cum o să arate. Nici cu Mioveni, FC Argeș, UTA, FC Voluntari nu prea văd. Cu niciuna din SuperLiga în momentul ăsta. Cred că niciuna de acolo din Liga 2″, a mai spus Ioan Andone la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea care oferă exclusivități pe bandă rulantă din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT