Fotbal intern

Ovidiu Sabău, drastic înainte de România – Germania: „Tactica o să ne-o facă adversarii!”

26.03.2021 | 22:31
Ovidiu Sabau drastic inainte de Romania  Germania Tactica o sa neo faca adversarii
ADVERTISEMENT

Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre șansele României cu Germania și crede că nu poate Mirel Rădoi să facă o tactică anume împotriva adversarilor, ci ei ne vor face tactica prin dominația din teren.

Fostul internațional român a analizat și victoria „tricolorilor” în fața Macedoniei de Nord, 3-2, iar acesta susține că adversarii nu sunt o adevărată sperietoare a grupei.

ADVERTISEMENT

Totodată, Ioan Ovidiu Sabău a comentat și titularizarea lui Florinel Coman, despre care a spus că nu a fost o decizie inspirată din partea lui Mirel Rădoi.

Ovidiu Sabău, drastic înainte de România – Germania

Ioan Ovidiu Sabău a prefațat partida cu Germania, dar a analizat și victoria recentă a României în fața Macedoniei de Nord: „Macedonia a început mai bine, noi ne-am revenit după 15 minute și am început să fim mai dinamoic, mai rapizi, am jucat din una-două atingeri și a fost destul de bună dinamica jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Tănase mi-a plăcut foarte mult. Și-a schimbat mereu poziția în teren, a avut o posesie bună a mingii. Noi vorbim că nu avem jucători cu caracterisitici defensive și că mizăm foarte mult pe atac”.

„Când mergi pe atac, duci mulți jucători în careul adversa, dar eu cred că și toată echipa trebuie să se apere”, a mai spus Ovidiu Sabău la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„A fost neinspirată titularizarea lui Florinel Coman!”

Ioan Ovidiu Sabău a comentat și titularizarea lui Florinel Coman, fotbalistul FCSB-ului ieșind accidentat după 10 minute de la startul meciului. FANATIK v-a prezentat în exclusivitate verdictul doctorilor în cazul accidentării lui Florinel Coman.

„Nu mi s-a părut Macedonia vreo super-echipă, mi s-a părut greoaie. Noi nu avem vreun Gattuso la națională care să recupereze mult. Cu Germania, strategia ți-o fac ei.

ADVERTISEMENT

A fost neinspirată decizia de a-l titulariza pe Coman. Explicația lui mi se pare logică, dar avem posibilitate de a fi de acord sau nu cu ea”, a mai spus Ovidiu Sabău.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,04 este cota pentru ”oaspeții marchează în ambele reprize” la meciul România-Germania. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT