Sport

Ovidiu Sabău nu-i dă prea multe șanse lui Laurențiu Reghecampf la U Craiova: „Dacă nu a rezistat Pițurcă, e greu!”

Ovidiu Sabău, fostul mare internațional român, a vorbit despre venirea lui Laurențiu Reghecampf pe banca Universității Craiova.
29.07.2021 | 20:42
Ovidiu Sabau nui da prea multe sanse lui Laurentiu Reghecampf la U Craiova Daca nu a rezistat Piturca e greu
ADVERTISEMENT

Ultima echipă antrenată de Laurențiu Reghecampf a fost Al-Ahli Jeddah, formație de care s-a despărțit în vara acestui an.

Tehnicianul, în vâstă de 45 de ani, a semnat pe doi ani cu Universitatea Craiova.

Ovidiu Sabău nu-i dă prea multe șanse lui Laurențiu Reghecampf la U Craiova

Ovidiu Sabău consideră că îi va fi greu lui Laurențiu Reghecampf să reziste la Universitatea Craiova, având în vedere că Victor Pițurcă nu a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

„Poate să fie o mutare reușită. Totuși, este un antrenor cu autoritate, personalitate, experiență, impune respect. Echipele lui tot timpul au fost disciplinate și pregătite din punct de vedere fizic bine, dar e greu să reziști acolo. Dacă nu a rezistat Pițurcă, un super, super antrenor…”, a declarat Ovidiu Sabău, la Look Sport.

Ovidiu Sabău: „Cei din jurul patronului pun presiune!”

Fostul fotbalist susține că oamenii „din jurul patronului” sunt un factor negativ în cadrul Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Foarte greu, pentru că sunt cei din jurul patronului cu care nu-i ușor să gestionezi situația. Pun presiune, se pricep la toate, ei nu își asumă, dar sunt întotdeauna primii care să corecteze, să dea sfaturi. Și pierzi din autoritate. Dar sper să fie lăsat, am înțeles că are o relație foarte bună cu domnul Rotaru.

E adus ca să facă și transferuri, să pregătească echipa. El să fie omul care să ia decizii, iar ceilalți toți să se supună lui, începând cu oamenii de lângă echipă, nu mai vorbesc de jucători.

ADVERTISEMENT

Acei oameni care rămân tot timpul în staff, după ce pleacă antrenorul, de multe ori fac foarte mult rău. Tot timpul sunt consultați de patron, se discută în culise foarte mult, își dau cu părerea, mai discută și cu jucătorii unii dintre ei, sunt prieteni cu jucătorii și nu fac bine.

Afară, când vine antrenorul, pleacă toți. Și tu ai fost în staff-ul care nu a avut rezultate, pleci și tu. Ce e aia să plece unul și ceilalți toți rămân în club? Nu e normal”, a mai spus Ovidiu Sabău.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova se află pe locul 11 din Liga 1, cu trei puncte obținute.

În următorul meci de campionat, formația din Bănie o va întâlni, acasă, pe FC Botoșani. Partida va avea loc duminică, de la ora 19:15.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Laci: 1,57 este cota pentru “se califică U Craiova”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT