Fotbal intern

Ovidiu Sabău o vede favorită pe FCSB în derby-ul cu Dinamo: ”Este mai echipă”

16.02.2020 | 17:14
Ovidiu Sabau o vede favorita pe FCSB in derbyul cu Dinamo Este mai echipa
ADVERTISEMENT

Fostul internațional Ioan Ovidiu Sabău o vede favorită pe FCSB în derby-ul cu Dinamo București, din etapa a 25-a a campionatului intern.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – FCSB: 3,50 este cota pentru „0-1 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Ovidiu Sabău o vede favorită pe FCSB în derby-ul cu Dinamo: ”Echilibrează mult ambiția”

”Nu poate să nu fie un derby. Sunt cele mai titrate echipe și echipele cu cei mai mulți suporteri. Echipele care au trezit mereu orgolii și au însemnat tradiție”, a declarat fostul mijlocaș pentru prosport.ro.

”Chiar dacă una pare favorită și aș fi tentat să spun că FCSB este favorită, echilibrează mult ambiția și starea de spirit pe care le transmit suporterii lui Dinamo”, a spus Ovidiu Sabău despre favorita din duelul dintre Dinamo și FCSB.

ADVERTISEMENT

”Toate derby-urile au fost cu emoții și trăiri total diferite de alte jocuri”

”Au arătat că dacă se mobiliează pot să de o anumită adrenalină jucătorilor. Chiar dacă Steaua este mai echipă, sunt tentat sa spun că va fi un derby echilibrat”, a comentat fostul jucător care a evoluat la Dinamo între 1988 și 1990.

Ovidiu Sabău a rememorat deby-ule pe care le-a jucat în tricoul ”câinilor”: ”Toate derby-urile au fost cu emoții și trăiri total diferite de alte jocuri. Nu ai termen de comparație. Ne pregăteam tot anul pentru acest meci și la fel făceau și ei”.

ADVERTISEMENT

”Importanța meciului te transforma”

”Se crea atmosferă, stare de spirit, existau orgolii, pentru că îți doreai să fii mai bun. Ne mai întâlneam după meci și existau șicanări. Ne vizitam, ieșeam la masă, dar în teren se transformau cu toții și chiar limbajul te surprindea. Importanța meciului te transforma”, a încheiat Sabău.

Partida Dinamo – FCSB, din etapa a 25-a a campionatului intern, se va disputa duminică, de la ora 20:00, pe Arena Națională. Întâlnirea va fi transmisă în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT pe FANATIK.

ADVERTISEMENT

Porumboiu laudă delegarea lui Feșnic la derby

Confruntarea dintre Dinamo București și FCSB va avea parte de un invitat special. Alin Alexuc-Ciurariu, campionul european la lupte, va da lovitura de start în ”Derby de România”.

FANATIK l-a contactat pe fostul mare arbitru Adrian Porumboiu în legătură cu delegarea lui Horațiu Feșnic, iar acesta s-a declarat încântat de trimiterea clujeanului la derby.

ADVERTISEMENT