Sport

Ovidiu Semen, team-managerul lui Dinamo, internat la spital chiar înaintea meciului din Champions League: „A stat 20 de minute în ambulanță, i s-a făcut EKG”

01.12.2019 | 22:09
Ovidiu Semen teammanagerul lui Dinamo internat la spital chiar inaintea meciului din Champions League A stat 20 de minute in ambulanta i sa facut EKG
ADVERTISEMENT

Ovidiu Semen, team-managerul echipei de handbal masculin a clubului Dinamo, a fost internat de urgență în spital înaintea jocului cu GOG, ultimul din grupa de Champions League câștigată de români. Președintele Daniel Georgescu a declarat că starea lui Ovidiu Semen este stabilă, dar încă nu se știe dacă va reveni în țară cu restul delegației.

Ovidiu Semen, internat în spital înaintea meciului din Champions League

Dinamo a jucat în Danemarca, la Odense, ultimul meci din grupa de Champions League. Cu doar câteva zeci de minute înaintea startului jocului, team-manager-ului echipei, Ovidiu Semen, i s-a făcut rău și a fost transportat de urgență la spital. Daniel Georgescu, președintele clublui, declară că starea lui Semen este stabilă acum, iar problemele sale au fost la inimă.

ADVERTISEMENT

Este stabil, acum să vedem dacă va avea dreptul să zboare. Înainte de meci cu 20 de minute am primit un telefon de la Missaoui, care m-a anunţat că lui Ovidiu Semen îi este foarte rău. Normal, am fugit repede la hotel şi deja chemaseră ambulanţa.

A stat vreo 20 de minute în ambulanţă şi i s-a făcut EKG, apoi l-au stabilizat. Din punct de vedere al inimii se pare că este ok. Acum aşteptăm să aflăm mai multe detalii. Sper să fie totul în regulă. S-a speriat, dar părea destul de OK, a declarat Daniel Georgescu la Telekomsport.

ADVERTISEMENT

Dinamo, neînvinsă în Liga Campionilor după faza grupelor

Dinamo a câștigat grupa D a acestui sezon din Liga Campionilor la handbal masculin. Bucureștenii au câștigat și utlimul meci din grupă, scor 32-31 în Danemarca cu GOG, și sunt neînvinși după cele 10 meciuri din grupă, cu șapte victorii și trei egaluri.

În play-off-ul pentru optimile de finală, Dinamo va întâlni Sporting Lisabona, meciuri programate în luna februarie a anului viitor. În celălalt meci din baraj, spaniolii de la Bidasoa Irun vor întâlni Wisla Plock.

ADVERTISEMENT