Fotbal intern

Ovidiu Stângă e sigur: „Craiova are toate atuurile să o învingă pe FCSB. Dacă bate, va lua campionatul!“

09.07.2020 | 20:28
Ovidiu Stanga e sigur Craiova are toate atuurile sa o invinga pe FCSB Daca bate va lua campionatul
ADVERTISEMENT

Fost căpitan şi antrenor la Craiova, Ovidiu Stângă a rămas legat de formaţia sa de suflet, Universitatea Craiova. El consideră că oltenii au prima şansă în derby-ul cu FCSB de duminică seara.

De asemenea, Stângă e de părere că după un succes cu FCSB, trupa din Bănie are prima şansă la titlul de campioană în faţa CFR-ului lui Dan Petrescu.

ADVERTISEMENT

Deşi ardelenii au nişte „elefanţi de clasă“ şi post pe post sunt mai buni, Universitatea se poate impune la finalul sezonului pentru că este formaţia aflată în formă mai bună.

Ovidiu Stângă: „Dacă nici de data asta…“

Olteanul e cu sufletul alături de fotbaliştii lui Cristiano Bergodi şi speră într-un nou titlu, după 29 de ani de pauză. Primul hop, FCSB duminică.

ADVERTISEMENT

„Pronosticul meu e că Universitatea va câștiga cu FCSB, duminică. Dacă nici de data asta… Craiova are toate atuurile să învingă, n-o zic doar din suflet, ci vorbind obiectiv. Dacă vor bate duminică, atunci vor lua campionatul. Steaua e într-o pasă proastă, Craiova e pe val“, a declarat Stângă pentru GSP.

„Poate că titlul nu este garantat în cazul unui succes, dar Craiova poate face un pas uriaș către titlu. E greu cu CFR, mult mai greu decât cu Bucureștiul. Uitați-vă la ceea ce a oferit Clujul fotbalului românesc în ultimii ani. În acest moment, șansele sunt 50-50 la sută între Craiova și CFR.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Dan Petrescu au experiența marilor meciuri, știu să gestioneze niște momente de presiune. Craiova încă nu are pâinea și cuțitul în mână, însă o victorie cu FCSB va aduce un avantaj important. Ca să câștigi un campionat îți trebuie experiență, lot puternic, bancă foarte puternică, juniori importanți.

Post pe post, Clujul are experiență mai mare. Dacă e pe formă, Craiova e mai bună. CFR e imprevizibilă, nu a depus armele. Ardelenii au niște ‘elefanți’ de mare clasă, veterani de război, știu să închidă jocul când trebuie.

ADVERTISEMENT

Craiova are câțiva fotbaliști importanți. Cicâldău, Koljici și Nistor pot face diferența, au momente bune de joc. Mihăilă poate să aibă o sclipire. În derby-uri e nevoie de experiență, nu câștigi doar cu talentul. Să treacă meciul cu FCSB, să fie victorie pentru Craiova, apoi se va face mai multă lumină“, a completat fostul căpitan.


 

  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – FCSB: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT